Viiniköynnösseppeleet Ø10cm 20kpl

11,60 € *

0,48 € varten pala

Toimitus 24. tammikuu **

Tuotteen kuvausTuotteen kuvaus

Nämä pienet köynnösseppeleet toimivat luonnollisten pöytä- ja ikkunakoristeiden pohjana, ja ne voidaan koristella halutulla tavalla. Hienoimmista, tiukasti toisiinsa kietoutuneista köynnöksistä tehdyille seppeleille on ominaista maalaismainen ilme, ja ne sopivat täydellisesti kevääseen tai syksyyn. Vakaus antaa ohuille oksille ruskean metallilangan silmukat, jotka eivät näy värityksen vuoksi. Sinulla on siis kaikki vapaus suunnittelussa.

Yrteisessä pöydässä, esimerkiksi kiitospäivänä tai maalaismaisemissa maalaisjuhlissa, köynnösseppeleitä käytetään esimerkiksi lyhtyjen ja kynttilänpidinten ympärillä olevina renkaina ja ne tekevät myös yksittäin paljon hänestä. Varsinkin, jos koristelet ne pilkullisilla viiriäisenmunilla, sammalilla, tammenterhoilla, punaisilla marjoilla ja puukuvioilla vuodenajasta riippuen. Juuttinauha tai punavalkoruutuinen koristenauha sopivat myös, joten voit ripustaa kauniin seppeleen suoraan ikkunaan, oveen tai näyteikkunaan. Myös viehättäviin vierashuoneisiin tai viinikellareihin upea sisustusidea.

Köynnösseppeleet tarjotaan kätevässä 20 kappaleen sarjassa, ja ne ovat lankavahvistettuja vakauden lisäämiseksi. Kunkin seppeleen ulkohalkaisija on noin 10 senttimetriä, sisähalkaisija noin 6 senttimetriä ja korkeus noin 2,5 senttimetriä.


ulkohalkaisija: noin Ø10cm
sisähalkaisija: noin Ø6cm
korkeus: noin 2,5cm
väri: luonnonväri
materiaali: köynnös, metallilanka
määrä: 20 kpl
Artikkelinro.: 75612/08FR40
Paino: 0,45 kg
Toimitus: 24. tammikuu **

lisää kohteiden kuvia

Viiniköynnösseppeleet Ø10cm 20kpl
Viiniköynnösseppeleet Ø10cm 20kpl
* Kaikki hinnat Sisältää 24 % Toimia Plus toimitus ja käsittely. Yliviivatut hinnat vastaavat edellistä hintaa.
** Paitsi ennakkomaksu. Heti kun laskun summa on hyvitetty tilillemme, lähetämme toimituksen sinulle välittömästi.