Peruuttamisoikeus

Peruuttamisoikeus
(Kuluttaja on luonnollinen henkilö, joka tekee oikeudellisen liiketoimen tarkoituksiin, jotka eivät ole pääosin kaupallisia eikä heidän itsenäistä ammattitoimintaansa.)

Peruuttamisoikeus
Sinulla on oikeus peruuttaa tämä sopimus 14 päivän kuluessa ilmoittamatta mitään syytä.
Varoaika on neljätoista päivää päivästä

- jolle sinä tai sinun nimeämäsi kolmas osapuoli, joka ei ole rahdinkuljettaja, on ottanut tai on ottanut haltuunsa viimeiset tavarat edellyttäen, että olet tilannut useita tavaroita osana yhtä tilausta ja ne toimitetaan erikseen;

- josta sinä tai sinun nimeämäsi kolmas osapuoli, joka ei ole rahdinkuljettaja, on ottanut tai on ottanut haltuunsa viimeisen osittaisen lähetyksen tai viimeisen tavaran, edellyttäen, että olet tilannut tavaroita, jotka toimitetaan useina osittain tai erissä

Peruutusoikeuden käyttämiseksi sinun on otettava yhteyttä meihin (Siegfried Schuster GmbH, Zum Frischemarkt 4, 04158 Leipzig, puhelinnumero: +49341 46 84 0290, faksinumero: +49341 46840305, sähköpostiosoite: shop @ floristik24. fi) selkeällä ilmoituksella (esim. postitse, faksilla tai sähköpostilla lähetetyllä kirjeellä) päätöksestä peruuttaa tämä sopimus. Voit käyttää tähän tarkoitukseen oheista mallilomaketta, mutta se ei ole pakollista.

Voit myös täyttää ja lähettää sähköisen peruutuslomakkeen tai muun selkeän ilmoituksen verkkosivustollamme (www.floristik24.fi). Jos käytät tätä vaihtoehtoa, lähetämme sinulle välittömästi vahvistuksen tällaisen peruutuksen vastaanottamisesta (esim. Sähköpostitse).

Peruutusajan noudattamiseksi riittää, että lähetät ilmoituksen peruutusoikeuden käyttämisestä ennen peruutusajan päättymistä.

Peruuttamisen seuraukset

Jos peruutat tämän sopimuksen, olemme maksaneet sinulle kaikki maksut, jotka olemme saaneet sinulta, mukaan lukien toimituskulut (lukuun ottamatta lisäkustannuksia, jotka aiheutuvat muun tyyppisen toimituksen valitsemisesta kuin mitä meidän tarjoamamme halvin tavallinen toimitus on ), joka maksetaan takaisin välittömästi ja viimeistään 14 päivän kuluessa päivästä, jona saimme ilmoituksen tämän sopimuksen peruuttamisesta. Tässä takaisinmaksussa käytämme samoja maksutapoja, joita käytit alkuperäisessä tapahtumassa, ellei kanssasi ole erikseen sovittu jostakin muusta; Missään tapauksessa sinulta ei veloiteta palkkioita.

Voimme kieltäytyä takaisinmaksusta, kunnes olemme saaneet tavarat takaisin tai kunnes olet toimittanut todisteet siitä, että olet lähettänyt tavarat takaisin, kumpi tapahtuu aikaisemmin.

Sinun on palautettava tai luovutettava tavarat meille tai Zum Frischemarkt 4 04158 Leipzigille välittömästi ja joka tapauksessa viimeistään neljäntoista päivän kuluttua päivästä, jona ilmoitit meille sopimuksen purkamisesta. Määräaikaa noudatetaan, jos lähetät tavarat ennen 14 päivän määräajan päättymistä.

Vastat tavaroiden palauttamisesta aiheutuvat välittömät kustannukset.

Tavaroiden arvon menetys on maksettava vain, jos arvon menetys johtuu tavaroiden käsittelystä, joka ei ole välttämätöntä tavaroiden luonteen, ominaisuuksien ja toimivuuden tarkistamiseksi.

Syyt poissulkemiseen tai voimassaolon päättymiseen

Peruuttamisoikeus ei koske sopimuksia

- sellaisten tavaroiden toimittamiseksi, jotka eivät ole valmiita ja joiden valmistamiseen kuluttajan yksilöllinen valinta tai ratkaisu on ratkaiseva tai jotka on räätälöity selvästi kuluttajan henkilökohtaisiin tarpeisiin
- sellaisten tavaroiden toimittamiseen, jotka voivat pilata nopeasti tai joiden viimeinen käyttöpäivä ylittyy nopeasti;
- alkoholijuomien toimitus, jonka hinnasta sovittiin sopimuksen tekohetkellä, mutta joka voidaan toimittaa aikaisintaan 30 päivää sopimuksen tekemisestä ja jonka nykyarvo riippuu markkinoiden vaihteluista, joilla yrittäjä ei ole vaikutusta;
- sanomalehtien, aikakauslehtien tai aikakauslehtien toimittamiseen lukuun ottamatta tilaussopimuksia.

Peruutusoikeus vanhenee ennenaikaisesti sopimusten tapauksessa

- sellaisten sinetöityjen tavaroiden toimittamiseen, jotka eivät sovellu palauttamiseen terveyden tai hygienian vuoksi, jos niiden sinetti on poistettu toimituksen jälkeen;
- tavaroiden toimittamiseen, jos ne ovat luonteensa vuoksi sekoittamattomasti muihin tavaroihin toimituksen jälkeen;
- ääni- tai videotallenteiden tai tietokoneohjelmistojen toimittamiseen sinetöidyssä pakkauksessa, jos sinetti on poistettu toimituksen jälkeen.


Mallin peruuttamislomake

(Jos haluat peruuttaa sopimuksen, täytä sitten
Täytä tämä lomake ja lähetä se takaisin.))

- Siegfried Schuster GmbH: lle, Zum Frischemarkt 4, 04158 Leipzig, faksinumero: +49341 46840305, sähköpostiosoite: shop (at) floristik24.fi:

- Minä / me (*) peruutamme täten minun / meidän (*) tekemän sopimuksen seuraavien tavaroiden ostamisesta (*) /
   seuraavan palvelun tarjoaminen (*)

- Tilattu (*) / vastaanotettu (*)

- Kuluttajan (kuluttajien) nimi
- Kuluttajan (kuluttajien) osoite
- Kuluttajan (kuluttajien) allekirjoitus (vain ilmoitettu paperilla)
- Päivämäärä

(*) Tarpeeton yliviivataan.