Luonnolliset esineet

Monipuolinen valikoima luonnontuotteita

kaikki alaluokat yhdellä silmäyksellä

Luonnolliset esineet Luokan kuvaus

Tarkenna koristeluideoitasi korkealaatuisilla luonnontuotteilla ja anna inspiroitua lukuisista luonnollisista tuotteista!

Korkealaatuisten käsityötarvikkeiden verkkokauppasi Floristik24: stä löydät upeita luonnontuotteita, kuten hienoa raffiaa , tukevia rottinkityyppisiä tikkuja , erikokoisia koristeellisia puukiekkoja ja erilaisia poroja . - Tämän avulla voit luoda ylimääräisen mutta luonnollisen kodinsisustuksen hetkessä, joka sopii joka vuodenaikaan ja on erittäin helppo valmistaa!

Voit esimerkiksi järjestää valkoiseksi pestyt kaakaopalat kauniiseen koristeelliseen kulhoon ja järjestää ne yhdessä yhden tai kahden joulupallon kanssa joulukoristeeksi . Voit myös sijoittaa yksittäiset komponentit suoraan pöydälle ja lisätä kuivattuja potassieniä , lootuksen mäntiä ja hienoja moneta-lehtiä .

Luonnonvaraosat ovat kuitenkin ihanteellisia myös pysyvinä ja tyylikkäinä huonekoristeina: Voit esimerkiksi kätevästi laittaa renkaaseen sidotun palmulehden olohuoneen pöydälle, senkkiin tai lipastoon ja lisätä sitten tunnelmallisen kynttilän.

Luonnolliset koriste-esineet ovat yhtä monipuolisia kuin luonto. - Voit käyttää niitä alkuperäisen seinäkoristeen , juhla- puutarhan koristeluun ja romanttiseen kukka- asetelmaan tai voit hienosäätää kauniin lahjaidean. Monet luonnontuotteet on myös värjätty erittäin taitavasti, jotta voit käyttää esimerkiksi unikonpäitä oranssina, keppiä kartiota punaisena ja muita koristeellisia lehtiä kevätmuotoiseen maljakkoristeluun.

Pysy luovana ja luo nämä luonnolliset esineet oman yksilöllisen huoneesi sisustukseen !

Cat-ID: 43