Kukkakaupan tarvikkeet

Annostelijat ja laitteet, liimat ja teipit, hyödykkeet

kaikki alaluokat yhdellä silmäyksellä

Kukkakaupan tarvikkeet Luokan kuvaus

Suunnittele, tee käsityötä ja koristele ammattilaisten tapaan Floristik24: n laajasta kukkakauppatarvikkeista, joka on kohtuuhintainen sisustusideoiden verkkokauppa! Täältä löydät ammattikäyttöön tarkoitettuja työkaluja, kuten erottimet, sirut, kukkakauppaveitset ja kuumaliimapistoolit sekä tarvikkeet, kuten puutarhakäsineet, yrtisakset ja kastelukannut. Tutustu kulta- ja hopeaesineisiin, joiden avulla voit täydentää luomuksiasi - tehokas erikoisspray sopii heidän kanssaan! Voit käyttää sitä suihkuttamaan järjestelysi kauniilla lakka-kiillolla ja jännittävällä värillä, kuten kulta, tai esimerkiksi antamaan kasvikorille sammalelle uuden kiillon.

Eikä siinä vielä kaikki! Koristele syntymäpäiväjuhlat, hopea hääpäivä ja myös lahjapaketti tai syntymäpäiväkakku vuosipäivänumeroilla. Tee tämä tekemällä olkiseppeleestä kaunis syntymäpäiväseppele ja käärimällä se erityisellä teipillä. Yhdistettynä suihkeliimalla voit kiinnittää seppeleesi siro ja jalo luonnon koristeet ja luoda siten hyvin yksilöllisen sisustuksen jokaiseen tilanteeseen.

Verkkokaupastamme löydät myös oikeanlaisen lahjapussin punaisilla, oransseilla, luonnollisilla tai erilaisilla, suloisilla joulun aiheilla. Viinipullot, kirjat ja lasit kotitekoisella hillolla sopivat sinne. Ja jos haluat mieluummin lahjoittaa ihanan tuoksuvan yrttipotin tai ruukun kukan, voit käyttää tyylikästä, värikkäää istutinta ja ruukun holkkia, joilla voit koristella kukka-lahjasi vielä enemmän.

Erilaisia korkealaatuisia tuotteita odottaa sinua, jotka voit tilata kätevästi ja edullisesti verkosta. Ammattimainen kuljetusjärjestelmämme takaa nopean toimituksen, ja jos sinulla on kysyttävää tai ehdotuksia, ota yhteyttä ystävälliseen ja pätevään asiakaspalveluumme!

 

Cat-ID: 19