Tuulimylly

Värilliset koristetulpat sänkyihin, puutarhoihin ja kukkaruukkuihin

kohteita Pinwheel Bee puinen puutarhatuulimylly Ø17cm K48cm 4kpl kohteita Pinwheel Bee puinen puutarhatuulimylly Ø17cm K48cm 4kpl

Pinwheel Bee puinen puutarhatuulimylly Ø17cm K48cm 4kpl

11,60 €

2,90 € varten pala

- 19 %

kohteita Pinwheel värikäs Ø16cm tuulikello tuulimylly puutarhakoriste kohteita Pinwheel värikäs Ø16cm tuulikello tuulimylly puutarhakoriste

Pinwheel värikäs Ø16cm tuulikello tuulimylly puutarhakoriste

4,15 € 3,35 € säästät 19% (0,80 €)

kohteita Pinwheel puutarhakoristelu tuulimylly puutarhapiippu Ø8,5cm 20kpl kohteita Pinwheel puutarhakoristelu tuulimylly puutarhapiippu Ø8,5cm 20kpl

Pinwheel puutarhakoristelu tuulimylly puutarhapiippu Ø8,5cm 20kpl

14,35 €

0,72 € varten pala

Tuulimylly

Suosituimmat tuotteemme asiakkaiden tilausten perusteella. Päivitetään päivittäin.


Bestseller
*   Kaikki hinnat Sisältää 24 % ARVONLISÄVERO., plus toimitus ja käsittely. Yliviivatut hinnat vastaavat edellistä hintaa.
** Paitsi ennakkomaksu. Heti kun laskun summa on hyvitetty tilillemme, lähetämme toimituksen sinulle välittömästi.

kaikki alaluokat yhdellä silmäyksellä

Tuulimylly Luokan kuvaus

Mikä voisi olla mukavampaa kuin tuntea kevyt tuulahdus kesällä? Virkistä puutarhasi värikkäällä tuulimyllyllä tänä kesänä! Tilaa helposti netistä Floristik24: ltä ja hanki värikkäät tuulimerkit kodin sisustamiseen.

Värillinen tuulimylly tuo sinulle iloa monissa eri tilanteissa: Etsitpä sitten sopivaa sisustusta kesäjuhlaasi, sisustatko lapsesi syntymäpäiväjuhlia vai haluatko sisustaa puutarhasi - tuulimyllyt ovat aina hauskoja puutarhakoristeina!

Haluatko ostaa koristelun terassillesi tai parvekkeen parvekkeelle verkossa? Tilaa sitten keskikokoiset tuulimyllymme. Nämä ovat kauniita koruja, jotka sopivat täydellisesti ikkuna-laatikoihisi tai kukkaruukkuihin: terassikoriste tai parvekekoristelu, jossa on niin vilkas väripeli, lumoaa rakkaasi.

Koristeluverkkokauppamme pienet tuulimerkit ovat myös todellinen katseenvangitsija: Liu'uta koristetulppa kukkaruukkuun ja käytä sitä virkistämään ikkunakoristettasi helposti. Voit myös laittaa tuuliturbiinit maljakoon kukkakimpulla ja koristella ikkunasi niillä: Tällaisen kimppun virkistävä ilo tartuttaa myös ympärilläsi olevat ihmiset!

Cat-ID: 179