Kasvien pallo ja pallot

Keinotekoisista kasveista tehdyt ruohopallot, puksipuupallot ja koristepallot

kohteita Koristepallo viiniköynnöksistä, luonnonruskea, halkaisija 20 cm kohteita Koristepallo viiniköynnöksistä, luonnonruskea, halkaisija 20 cm

Koristepallo viiniköynnöksistä, luonnonruskea, halkaisija 20 cm

8,40 €

kohteita Puksipuu pallovihreä Ø30cm kohteita Puksipuu pallovihreä Ø30cm

Puksipuu pallovihreä Ø30cm

34,55 €

kohteita Puksipuu pallovihreä Ø25cm kohteita Puksipuu pallovihreä Ø25cm

Puksipuu pallovihreä Ø25cm

18,05 €

- 20 %

kohteita Mini ruohopallo koristepallo vihreä keinotekoinen Ø10cm 1 kpl kohteita Mini ruohopallo koristepallo vihreä keinotekoinen Ø10cm 1 kpl

Mini ruohopallo koristepallo vihreä keinotekoinen Ø10cm 1 kpl

4,55 € 3,65 € säästät 20% (0,90 €)

- 35 %

kohteita Mini puksipuinen pallo kukilla box ball vihreä Ø10cm kohteita Mini puksipuinen pallo kukilla box ball vihreä Ø10cm

Mini puksipuinen pallo kukilla box ball vihreä Ø10cm

4,55 € 2,95 € säästät 35% (1,60 €)

Kasvien pallo ja pallot

Suosituimmat tuotteemme asiakkaiden tilausten perusteella. Päivitetään päivittäin.


Bestseller
*   Kaikki hinnat Sisältää 24 % ARVONLISÄVERO., plus toimitus ja käsittely. Yliviivatut hinnat vastaavat edellistä hintaa.
** Paitsi ennakkomaksu. Heti kun laskun summa on hyvitetty tilillemme, lähetämme toimituksen sinulle välittömästi.

kaikki alaluokat yhdellä silmäyksellä

Kasvien pallo ja pallot Luokan kuvaus

Etsitkö tyylikästä vihreän huoneen sisustusta huoneistollesi? Sitten pidät keinotekoisista kasvipalloista ja valikoimastamme! Verkkokaupastamme löydät erikokoisia korkealaatuisia keinotekoisia kasveja, ja voit siis toteuttaa koriste-ideasi täsmälleen ideasi mukaan. Tarvitsetpa keskikokoisen laatikkopallon, pienen ruohopallon tai suuren purppuraisista kukista valmistetun koristepallon - löydät sen täältä! Viehättävät koristepallot on mallinnettu optisesti täydellisesti niiden alkuperäisistä luonnosta ja niitä on erittäin helppo käyttää.

Voit esimerkiksi laittaa kasvipallot huonekoristeina ikkunalaudalle, olohuoneen hyllylle ja sohvapöydälle ja täydentää sisustustasi tehokkaasti. Mutta voit myös käyttää ruohopalloja, puksipalloja ja koristepalloja koristeena juhlatilaisuuksissa, kuten syntymäpäiväjuhlat, puutarhajuhlat, katujuhlat ja grilli-ilta ystävien kanssa.

Aseta pallot yksinkertaisesti pöydälle tai hyllylle - yllätät, kuinka paljon läsnäoloa näillä kasvipalloilla on. Voit myös sijoittaa kasvikoristeen kukkakimpun sijaan lattiamaljakon aukkoon ja yllättää vieraasi uudella designilla! Ensiluokkaisen muovin ansiosta, jota käytetään näiden tekokasvien tuotannossa, voit yksinkertaisesti laittaa pallot maahan ja sisustaa puutarhapolun esimerkiksi grillijuhlien aikana.

Jos sinulla on myös käsityökuume, voit esimerkiksi kietoa keijuvaloja pallojen ympärille ja valaista siten tilasi upealla tavalla. Tulet rakastamaan monipuolisia kasvipalloja!

Cat-ID: 169