Alumiinilanka koristeluun

Alumiinilanka, lanka kukille, kukkakaupoille ja kodinsisustukseen

kaikki alaluokat yhdellä silmäyksellä

Alumiinilanka koristeluun Luokan kuvaus

Kukkakaapeli, pidikkeet ja rautatapit ovat osa kukkakauppiaiden perusvarustusta, mutta harrastajat löytävät hyvin varustellusta verkkokaupastamme myös suuren valikoiman lankatuotteita, jotka ovat monipuolisia.

Laaja tuotevalikoima tarjoaa kaikki materiaalit, joita tarvitaan ammattimaisessa kukkakaupassa. Olipa kyseessä kelauslanka tai seppeleiden lanka seppeleiden sitomiseen tai erityinen gerbera-lanka yksittäisen gerbera-kukan kiinnittämiseen, on juuri oikea työkalu jokaiseen tarkoitukseen. Kukka- ja pöytäkoristeiden valmistuksessa seppeleet, roomalaiset nastat, helmineulat tai lankalanka ovat hyödyllisiä välineitä yksittäisten osien kiinnittämiseen.

Koristeelliset lankatavarat luovaan suunnitteluun kukkakaupassa

Kiinnitykseen käytettävien lankatuotteiden lisäksi, joiden ei pitäisi näkyä lopputuotteessa, koristeisiin tarkoituksiin käytetään paljon johtoja. Tinselilanka tai enkelihius, pullo- tai pulloefektilanka voidaan muotoilla halutulla tavalla ja peittää sammalpunojen, kukkien tai muiden koriste-esineiden ympärille.

Eri värejä ja halkaisijoita omaavan alumiinilangan valikoima pyöreänä vai litteänä vaijerina kattaa kaikki ammattikäyttöön tarkoitettujen kukkakauppiaiden jokapäiväiset vaatimukset. Kupari-, kulta-, hopea- tai värilanka - harrastajien ja kukkakauppojen mallien valikoima on lähes rajaton. Laadukkaista koristeellisista lankaesineistämme sopivat kukkien ja kasvien koristeluun murattipuikoista ja kuusikulmaisista punoksista hienoimpiin keijuihin.

Cat-ID: 31