Kesäkoriste 2022

Sisustuselementit Kesäfestivaalit kiinalaiset lyhdyt

** Paitsi ennakkomaksu. Heti kun laskun summa on hyvitetty tilillemme, lähetämme toimituksen sinulle välittömästi.

kaikki alaluokat yhdellä silmäyksellä

Kesäkoriste 2022 Luokan kuvaus

Kesä on vuoden kaunein aika. Hyödynnä jokainen aurinkoinen päivä, koska viileämmät syksypäivät tulevat tarpeeksi nopeasti! - Tarjoamme sinulle suuren valikoiman koriste-elementtejä, joilla voit houkutella houkuttelevia kesäkoristeita kuumana vuodenaikana.

Kauden mukaisesti löydät monia epätavallisia ideoita lahjojen antamiseen, koristeluun ja omavastuuosuuksiin:

Meiltä saat herkät kuoret, filigraaniset virkkausastiat, kesäkassit, koristeelliset lepotuolit, kukkapenkit, olkihatut, vahapallot, mutta myös iloisia koriste-elementtejä koulun alkuun.

Kutsu ystäväsi ja perheesi puutarhajuhliin tai pidä piknikä puistossa. Meiltä löydät kaiken, mikä tekee kesäjuhlia vieläkin unohtumattomammiksi: värikkäät lautasliinat, hauskat koristeelliset nastat ja paljon muuta.

Onko jotain parempaa kuin lämmin kesäpäivä? Kyllä, kesäyöt! - Leutoina kesäilloina tarjoamme kauniita, hehkuvia koristeellisia lisävarusteita, kuten teetä ja lyhtyjä pöytä- tai riippukoristeina sekä erilaisia keiju- ja lyhtyjä , jotka tekevät kesäöistä vieläkin romanttisempia.

Meidän kesän koristeet, voit muuntaa puutarha, terassi, parveke tai - jos se olisi sade - olohuoneesi hetkessä osaksi kesäloma paikalla, jossa voit rentoutua, rentoutua ja nauttia. Valitse sinulle sopiva sisustus: moderni, romanttinen, klassinen tai tyylikäs. Voit laittaa värikkäitä kukkivia kasveja herkkäihin virkattuihin kattiloihimme, joissa on filigraaninen kukkakuvio. Tähän sopivat erityisen hyvin vahapallon lyhdyt, jotka antavat maagisen valon. Romanttinen tunnelma on taattu. - Anna inspiraation sisustusideoistamme!
 
google_translate

Cat-ID: 151