Kesäkoriste 2024

Sisustuselementit Kesäfestivaalit kiinalaiset lyhdyt

kaikki alaluokat yhdellä silmäyksellä

Kesäkoriste 2024 Luokan kuvaus

Kesä on vuoden kaunein aika. Hyödynnä jokainen aurinkoinen päivä, koska viileämmät syksypäivät tulevat tarpeeksi nopeasti! - Tarjoamme sinulle suuren valikoiman koriste-elementtejä, joilla voit houkutella houkuttelevia kesäkoristeita kuumana vuodenaikana.

Kauden mukaisesti löydät monia epätavallisia ideoita lahjojen antamiseen, koristeluun ja omavastuuosuuksiin:

Meiltä saat herkät kuoret, filigraaniset virkkausastiat, kesäkassit, koristeelliset lepotuolit, kukkapenkit, olkihatut, vahapallot, mutta myös iloisia koriste-elementtejä koulun alkuun.

Kutsu ystäväsi ja perheesi puutarhajuhliin tai pidä piknikä puistossa. Meiltä löydät kaiken, mikä tekee kesäjuhlia vieläkin unohtumattomammiksi: värikkäät lautasliinat, hauskat koristeelliset nastat ja paljon muuta.

Onko jotain parempaa kuin lämmin kesäpäivä? Kyllä, kesäyöt! - Leutoina kesäilloina tarjoamme kauniita, hehkuvia koristeellisia lisävarusteita, kuten teetä ja lyhtyjä pöytä- tai riippukoristeina sekä erilaisia keiju- ja lyhtyjä , jotka tekevät kesäöistä vieläkin romanttisempia.

Meidän kesän koristeet, voit muuntaa puutarha, terassi, parveke tai - jos se olisi sade - olohuoneesi hetkessä osaksi kesäloma paikalla, jossa voit rentoutua, rentoutua ja nauttia. Valitse sinulle sopiva sisustus: moderni, romanttinen, klassinen tai tyylikäs. Voit laittaa värikkäitä kukkivia kasveja herkkäihin virkattuihin kattiloihimme, joissa on filigraaninen kukkakuvio. Tähän sopivat erityisen hyvin vahapallon lyhdyt, jotka antavat maagisen valon. Romanttinen tunnelma on taattu. - Anna inspiraation sisustusideoistamme!
 

Cat-ID: 151