Koristeelliset hedelmät

Koristeelliset hedelmät, jotka näyttävät petollisen aidolta, sopivat kaikenlaisiin koristeisiin, myös käsityötarvikkeiksi.

kaikki alaluokat yhdellä silmäyksellä

Koristeelliset hedelmät Luokan kuvaus

Koristeelliset hedelmät koristavat jokaista huonetta hetkessä ja ovat erityisen tervetulleita keittiöön tai ruokasaliin. Lisäksi keinotekoiset hedelmät ja koristeelliset vihannekset voimakkailla väreillä säteilevät ympäristöä valaisevaa vilkkautta. Floristik24: stä, koriste- ja käsityötarvikkeiden verkkokaupastasi, löydät suuren valikoiman koristeellisia hedelmiä ja vihanneksia, jotka molemmat eivät eroa alkuperäisistä ensi silmäyksellä. Löydät erikokoisina ja -värisistä keinotekoisista omenoista artisokkoihin ja sieniin lohikäärmeen hedelmiin ja piikiin päärynöisiin hedelmällistä koristemateriaalia kaikkina vuodenaikoina ja koristeideoita!

Yllätyt, kuinka nopeasti jotkut keinotekoiset vihannekset voivat lisätä arvoa keittiöösi. Otetaan esimerkiksi punaista, vihreää ja keltaista paprikaa, koristeellisia porkkanoita ja sipulilamppuja tai kasvisekoitus verkossa. Jalostuksen korkeasta laadusta johtuen koristeelliset vihannekset tuntuvat todella todellisilta uuden oikean kosketuksen ansiosta.

Hienoa siinä on, että vihannesten hedelmät eivät pilaa edes korkeissa lämpötiloissa ja pitävät aina kirkkaat värinsä. Periaatteessa voit käyttää keinotekoisia hedelmiä ja vihanneksia koristeina ympäri vuoden.

Tai he yksinkertaisesti luovat koristeita, jotka on mukautettu vuodenajalle. Ota esimerkiksi syksyn koristeluun muutama koristeellinen tammenterho, kastanja, värikäs valikoima kurpitsaa ja yhdistä sitten koko asia omenoiden ja appelsiinien kanssa. Sisustuskaupassamme tarjoamme myös kepille hedelmiä ja pähkinöitä, jotka voit helposti sisällyttää adventtiseppeleeseen tai syksyn järjestelyyn.

Cat-ID: 53