Laivaus

Toimitusajat

Ellei kyseisessä tarjouksessa ole määritelty erilaista ajanjaksoa, tavarat toimitetaan 7 - 9 päivän kuluessa sopimuksen tekemisestä (jos kyseessä on sovittu ennakkomaksu, maksumääräyksen jälkeen).
Huomaa, että toimituksia ei tule sunnuntaisin ja pyhäpäivinä.
Jos olet tilannut tuotteita, joilla on eri toimitusajat, lähetämme tavarat yhdessä erässä, ellei ole tehty erilaista sopimusta kanssasi. Tällöin toimitusajan määrää tuote, jolla on pisin tilaamasi toimitusaika.

Lisätietoja maksusta

Jos maksat luottokortilla, luottokorttitilisi veloitetaan sopimuksen tekemisen yhteydessä.
Jos sinulla on kysyttävää, löydät yhteystietomme painatuksesta.

Toimitusmaat

Alankomaat Belgia Espanja Irlanti Italia Itävalta Kreikka Kroatia Kypros Latvia Liechtenstein Liettua Luxemburg Malta Monaco Norja Portugali Puola Ranska Romania Ruotsi Saksa Slovakian tasavalta Slovenia Suomi Tanska Tšekin tasavalta Ukraina Unkari Viro Yhdistynyt kuningaskunta

Maksutavat

PayPal, Mollie Payments, PayPal, Luottokortti, Osta laskulla - yrityksille, Esimaksu, , , giropay, Välitön pankkisiirto, SEPA-suoraveloitus

Jos haluat näyttää toimituskulut, valitse tilauksesi kohdemaa.

Pakettien toimitus

Kaikki tuotteemme ovat saatavilla varastosta ja toimitetaan nopeasti. Paketin toimitusaika on enintään 7 työpäivää sopimuksen tekemisen jälkeen. Huomaathan, että toimituksia ei toimiteta sunnuntaisin ja pyhäpäivinä. Jos olet tilannut tuotteita, joilla on eri toimitusajat, lähetämme tavarat yhdellä lähetyksellä, ellemme ole sopineet kanssasi toisin. Tässä tapauksessa toimitusaika määräytyy sen tuotteen mukaan, jolla on pisin toimitusaika. Jos päätät maksaa ennakkomaksun, toimitamme sen vasta, kun laskun summa on hyvitetty tilillemme.

Paino Kokonaishinta
vastaanottaja 30,00 KG 5,80 €
noin 30,00 vastaanottaja 60,00 KG 10,40 €
noin 60,00 vastaanottaja 130,00 KG 14,00 €
noin 130,00 KG - Ei lähetystä -

Takaisin