Kynttilät

Erikokoisia ja -värisiä kynttilöitä ja kynttilöitä

Kynttilät ovat aina symboloineet toivoa ja lämpöä. Ne luovat ylevän tunnelman ja luovat erityisen tunnelman. Kun sydänlanka palaa, kynttilänvalo valaisee huoneen. Verkkokaupassamme tarjoamme sinulle eri muotoisia, värejä ja kokoisia kynttilöitä ja kynttilöitä. Lue lisää

kaikki alaluokat yhdellä silmäyksellä

Asiakkaat myös etsivät

Kynttilät Luokan kuvaus

Kynttilät – tikkukynttilät, pallomaiset kynttilät, pylväikynttilät

Valikoimamme ottaa huomioon eri versiot monenlaisiin tilanteisiin. Meiltä löydät sauva- ja kartiokynttilät yhdestä kategoriasta. Pallikynttiläillä ja pylväikynttiläillä on jokaisella omansa. Korkeat sauvakynttilät ovat aina olleet tyylikäs koriste pöytiin ja senkkiin. Joko jouluna tai alttarilla - kynttilät ovat yksinkertaisesti osa juhlaa. Pyöreät kynttilät ja yleensä pyöreät kynttilät sopivat sen sijaan ylelliseen, mutta myös romanttiseen tunnelmaan. Pylväikynttilät sen sijaan ovat perinteisiä adventtikynttilät adventtikynttilälle.

Tikku- ja pilarikynttilöiden joukosta löydät erityisen laadukkaita esineitä. Esimerkiksi PURE-kynttilät on valmistettu vakaammasta steariinista tavanomaisen parafiinin sijaan. Kohtaat myös monia turvallisia kynttilöitä. Näillä kynttilöillä sydänlanka sammuu itsestään oikeaan aikaan, jolloin tulipalon vaara pienenee merkittävästi. Maalaismaiset kynttilät tarjoavat myös erityisen ilmeen marmoroidulla ulkonäöllään. Monet kynttilistämme ovat yksivärisiä. Toisin sanoen ne säilyttävät värinsä, kunnes ne palavat.

Teevaloja

Ohuiden, korkeiden ja pallomaisten kynttilöiden lisäksi kynttilät ovat erityisen suosittuja. Perinteisesti ne olivat lämmittimien testattu lisävaruste, joka pitää teen lämpimänä lämmittimen päälle asetetussa kattilassa. Niitä kutsutaan edelleen teevaloiksi, vaikka ne ovat jo kauan sitten saaneet lisää käyttöalueita ja ne on asetettu useampaan otteeseen. Teevaloja löytyy usein kynttiläpurkeista lyhtyinä parvekkeelle tai puutarhaan. Mutta myös rivissä seisovat pyöreät litteät kynttilät voidaan lavastella tunnelmallisesti.

Meillä on myös kynttilänjalkoja

Mutta ei vain kynttilät ole osa tyylikästä kynttiläkoristetta, vaan tietysti myös kynttilänjalat. Löydät ne kesäkategorian lyhdyt & lyhdyt alta ja jouluvalikoimastamme kynttilänjalat & lyhdyt. Jopa teekynät näyttävät paljon koristeellisemmilta oikeanlaisen lasista tai metallista valmistettujen kynttiläpitimen avulla.

Tuoksukynttilät

Jos et vain nauti kynttilöiden hehkusta, vaan haluat myös haistaa miellyttävän tuoksun, tutustu tuoksukynttilävalikoimaamme. Löydät kynttilöitä, joissa on kesän raikkautta tai joulun tuoksuja, kuten vaniljaa ja kanelia, sekä aivan erityisiä kukkakimppuja.

LED-kynttilät – myös vahalla

LED-kynttilöitä käytetään yhä useammin, erityisesti silmukassa olevissa kynttilänjaloissa tai muissa kynttiläkoristeissa, joissa luonnollinen koristelu on tärkeässä roolissa. Nämä keinotekoiset kynttilät jäljittelevät usein välkkyvää kynttilänvaloa petollisen todellisella tavalla. Monet ovat myös himmennettäviä tai varustettu ajastimella tai niissä on muita toimintoja, jotka lupaavat enemmän turvallisuutta tai mukavuutta. Erityisen petollisen todellisen jäljitelmän saamiseksi LED-kynttilät voidaan pinnoittaa vahalla.

LED-valaisimemme löytyvät verkkokaupastamme keijuvalot & LED -valoista lumoavaan tunnelmaan paitsi joulun aikaan.

Hautakynttilät

Kynttilänvalo pienenä toivon valona on myös osa surua monissa kulttuureissa. Sen pitäisi näyttää kerran rakkaille tie toiseen maailmaan tai toiseen paikkaan tai toimia merkkinä hiljaisesta muistamisesta. Itse hautauskukkakaupassa hautakynttilällä on tärkeä rooli. Siksi löydät tietysti myös kokonaan aidosta vahasta tai LEDeillä varustetut hautavalot erillisestä kategoriasta.
google_translate

Cat-ID: 15