Korit ja kasvikorit

Liikennevalot runsauden sarvet Kasvikulhot Korit Kukkamansetit Sydänkasvikorit Sydänhihansuut Seppeleet Kahvakorit Leipäkorit

kaikki alaluokat yhdellä silmäyksellä

Korit ja kasvikorit Luokan kuvaus

Löydät koria kukkakaupan verkkokaupastamme monenlaisina muunnelmina.

Kukkakaupassa ja puutarhassa paju ja paju voidaan käsitellä monin eri tavoin. Olohuoneessa korit ja luonnonmateriaaleista kudotut koriste-esineet ovat tyylikkäitä kodin lisävarusteita.

Korikoruja ja karkeasti kudottuja sirukoreja, joissa on kahvat tai sivukahvat, on saatavana erikokoisina, muotoisina ja väreinä. Täynnä hedelmiä, koriste-esineitä tai kukkia, ne ovat kaunis katseenvangitsija olohuoneissa, parvekkeella ja terassilla. Pajusta, viiniköynnöksestä ja sisalista valmistettuja koria voidaan käyttää myös lahjakorina tai istutuskoneena.

Kori- ja hakakorikorut , kuten kukkakaupan verkkokaupan värillinen tai luonnonvärinen sirukori, soveltuvat jatkokäsittelyyn kukkakaupassa tai puutarhanhoidossa sekä moniin muihin käyttötarkoituksiin. Olipa vaihtoehtona kasvirengas, vene, soikea kasvikulho, pyöreä tai neliönmuotoinen kasvikori - istutettavien pajujen muodot vaihtelevat lähes rajattomasti.

Punottu koriste-esine ja pajukori piknikille, istutettavaksi, lahjaksi ja jokapäiväiseen käyttöön parvekkeella tai terassilla

Viiniköynnösten hihansuut, punotut sisal-sydämet täytteeksi, erikokoiset pallot ja viiniköynnöksistä tehdyt seppeleet ovat ihanteellisia koriste-esineitä pöytäkoristeisiin, lahjoihin tai ikkuna-koristeisiin. Ne voidaan yhdistää täydellisesti muihin koristemateriaaleihin.

Korikorit eivät ole vain kauniita, vaan ne ovat hyödyllisiä arjen kumppaneita leipäkorina, ostoskoreina, perunakorina tai piknikkorina.

Tarjoamme myös rypälemateriaalia, kuten Mühlenbeckia ja raffia , jatkokäsittelyyn kukkakaupoille ja puutarhureille.

Cat-ID: 50