Kevätkoristelu 2024

Käsityön tekeminen lasten kanssa keväällä tuo mukanaan paljon hyviä mahdollisuuksia etenkin pääsiäisenä

kaikki alaluokat yhdellä silmäyksellä

Kevätkoristelu 2024 Luokan kuvaus

Kun päivät taas pitenevät ja aurinko lähettää ensimmäiset lämpimät säteensä maahan, kaikki, myös sinä, tietävät, että kevät on aivan kulman takana. Ihana, kun lumikellot kukkivat ja krookukset tiensä valoon. Nyt on aika kaunistaa kotisi raikkaalla ja tyylikkäällä sisustuksella. Loppujen lopuksi kevään tulisi myös tulla omiin neljään seinään. Jos sinulla on lapsia, tiedät todennäköisesti jo itse, että jouluaikojen lisäksi pääsiäinen on myös paras aika tehdä käsitöitä ja sisustaa.

Käsityön tekeminen keväällä lasten kanssa tuo mukanaan monia upeita sisustusmahdollisuuksia etenkin pääsiäisenä, jotka voit toteuttaa yhdessä lastesi kanssa. Koristeiden tekeminen itse on kaunein ja yksilöllisempi tapa tehdä kevät- ja pääsiäiskoristeita, jopa silloin, kun voit ostaa kaiken. Voit saada upeita ideoita erityisesti kukkakaupan alalta. Käsityöt keväällä lasten kanssa merkitsevät sitten pienen taideteoksen luomista yksinkertaisesta narsissikimppusta. Täällä pienimmät voivat antaa luovuutensa virrata vapaaksi, koska munien maalaus on ollut sukupolvien ajan suosittu tapa tuoda väriä ja onnea kevät- ja pääsiäiskoristeisiin. Keväällä lasten kanssa tekeminen on hauskaa, koska maalaus voidaan tehdä hyvin nuoresta iästä lähtien. Voit auttaa lapsiasi tässä. Mitä vanhemmat lapset saavat, sitä monimutkaisempi on tehdä koriste. Koristelun tekeminen itse tarkoittaa myös, että voit tietysti auttaa itseäsi mukavilla lisävarusteilla. Pääsiäisen ruohoa ja pieniä pupuja ei pitäisi puuttua.

Kevätpöydän koristelu on erittäin suosittu tapa antaa kevään kotiisi. Varsinkin pääsiäispäivinä voit tuoda tietyn juhlan kevätpöydän kanssa. Miksi et yhdistä pieniä kevätkukkakimppuja pieniin pääsiäispesiin, jotka voit jakaa vapaasti pöydälle. Jos haluat vähemmän, ota kuivuva kimppu ja mausta se tuoreilla kukilla ja pienillä pääsiäiskoristeilla. Kevään pöytäkoriste nostaa tunnelmaa valtavasti. Kevät- ja pääsiäiskoristeiden tulisi olla erityisesti vihreitä, keltaisia ja oransseja, koska nämä ovat pysyvimmät värit, joita voit käyttää. Koristelu itse tarkoittaa ennen kaikkea luovuutta, mielikuvitusta ja kokeilua monenlaisilla materiaaleilla, elementeillä ja ennen kaikkea kukilla. Loppujen lopuksi sinun on pidettävä siitä ja pidät, koska kevätkoristeet ovat loppujen lopuksi osa sinua.

Cat-ID: 125