Kulhot, kattilat ja maljakot

Kukkakorit ja roikkuvat korit istutukseen katseenvangitsijana!

kaikki alaluokat yhdellä silmäyksellä

Kulhot, kattilat ja maljakot Luokan kuvaus

Tutustu monipuoliseen valikoimaamme kulhoja, kattiloita, maljakoita ja monia muita astioita istutettaviksi tai täytettäviksi koriste-esineillä .

Olipa terrakottanäköinen, savi tai akryyli - kulhojen, istutuskoneiden ja maljakoiden erilaiset mallit kiinnittävät huomiota taloon ja puutarhaan. Tarjoamme myös sopivia astioita jokapäiväiseen käyttöön sekä harrastepuutarhureille ja kukkakaupoille.

Istutuskoneet, parvekelaatikot, riippukorit, istutuslaitteet ja välineet kukkakaupoille ja harrastepuutarhureille

Muovisia ruukkuja, savea ja läpinäkyviä orkideakasveja suositellaan erityisesti kasvien ja kukkien myyntiin kukkakaupoissa. Asetettavat maljakot soveltuvat myös leikkokukkien mainostamiseen.

Ikkunalaatikot, liikennevalot kattilat ja ripustettavat korit istutettaviksi ovat parvekkeiden ja patiojen katseenvangitsijoita. Istutuskoneita on saatavana myös eri muodoissa , esimerkiksi kasviristinä, kasvien sydämenä tai kasvirenkaana. Nämä ennalta muodostetut astiat voidaan edelleen käsitellä kukka-vaahdolla tai maaperällä, kuivatuilla tai tuoreilla kukilla hautojen suunnittelua varten. Hautajaisten kukkakaupoille tarjoamme myös vakavia maljakoita, jotka voidaan asettaa tai juuttua maahan .

Päivittäiset astiat, kuten kastelukannut, lisäävät väriä puutarhaan, parvekkeelle ja terassille. Puutarhan kasteluun tarkoitettujen perinteisten mallien lisäksi löydät nykyaikaisia kirkkaita värejä sisältäviä kastelukannuja sisäkäyttöön. Erikokoiset värilliset istutuskoneet ja lasinaluset täydentävät valikoimaamme.

Cat-ID: 18