Kukka vaahto

Kukkavaahtotuotteet kaikkiin tilanteisiin

kaikki alaluokat yhdellä silmäyksellä

Kukka vaahto Luokan kuvaus

Kukkavaahto tai sammal ovat perusta kukka-asetelmille , joita käytetään laajasti koristeina, hääkoruina, surukoruina ja lahjoina. Laaja valikoima kukkavaahtoamme sisältää kukkavaahtoa eri muodoissa, kuten märkä kukka vaahto tuoreille kukille ja kuiva kukka vaahto kuiville kukille.

Valmiiksi muotoiltu kukka vaahto koriste-, pöytä-, seinä- ja surukoruja varten

Tarjoamme erityisesti hääkukkakaupoille morsiamen kimpputelineitä, joissa on suorat ja ergonomisesti muotoillut kahvat, jotka makaavat täydellisesti kädessä ja pitävät kukat tuoreina pitkään kostean kukkavaahdon ansiosta. Sydämen muotoinen kukka-vaahto pöydän koristeisiin ja jalustana antaa hääkoristukselle ripaus romantiikkaa. Kaksinkertainen autorengas on klassisten autokorujen plug-in-sammal, joka on ensimmäinen valinta. Oikealla imukupilla , kukka-asetelmat voidaan kiinnittää turvallisesti hääautoihin ja kaikkiin muihin sileisiin pintoihin, esimerkiksi seinäkoristeina.

Pyöreitä ja neliönmuotoisia kukkavaahtovaahtoja on saatavana erikokoisina ja eri väreinä pienistä erittäin monimutkaisiin pöytäkoristeisiin. Märkä kukka-vaahtomuovi voidaan tilata kaatettavalla alustalla tai ilman. Meillä on myös joitain erityisiä muotoja, kuten tähti, kaktus, perhonen ja enkeli valmiina kartioihin.

Hautajaisten kukkakaupoissa sydämenmuotoiset kukka- vaahtomuovipohjat sopivat myös kukkaisten vaahtorenkaiden ja seppeleiden lisäksi. Yksittäiset hautakoristeet voidaan suunnitella kukka-vaahtomuovilla kukka-asetelmille ristin muotoisina ja kuvakehyksinä, joissa on ulkokukka. Saat uurnan järjestelyt ja uurna koristeet, tarjoamme puoli renkaita, jotka voidaan perustaa tai ripustaa uurnan seiniin. Jalot kuivatut kukka-asetelmat tehdään parhaiten kuivalla kukkavaahdolla.

Cat-ID: 23