Nauhat ja lahjanauha

Nauhat, lahjanauhat ja koristenauhat kukkakauppiaille

kaikki alaluokat yhdellä silmäyksellä

Nauhat ja lahjanauha Luokan kuvaus

Koristeelliset nauhat ja hapsut antavat kukka-asetelmia, seppeleitä ja kukkakimppuja, jotka varmistavat jotain ja ovat välttämätön osa kukkakauppiaiden tarpeita. Olipa koristeita ja kukka-asetelmia vuosipäiviä, yritysjuhlia, häitä tai hautajaisia varten - tilaisuuksia on yhtä paljon ja monipuolisia kuin kukkakaupan verkkokaupan nauhojen ja hapsujen värit, kuviot ja materiaalit. Täältä löydät laajan valikoiman nauhoja, lahjanauhoja ja koristenauhoja erityisesti kukkakaupoille.

Koriste- ja lahjanauha, joka on valmistettu silkistä, huovasta, villasta, tylliä ja monia muita materiaaleja Verkkonauhoista silkkinauhoihin, villanauhoihin ja tylliinauhoihin puristettuihin nauhoihin - lukuisat materiaalit, jotka voidaan yhdistää millään tavalla, takaavat loputtoman määrän koristeluvaihtoehtoja joka täyttää jokaisen asiakkaan pyynnön.
Kesä kukka-asetelmiin tai lahjoihin sopivat erityisen hyvin koristelut, jotka on valmistettu kannuista, huopanauhoista ja sydänlangoista. Yksittäisillä tai monivärisillä, kuviollisilla tai painetuilla lahjanauhoilla ja koristeellisilla nauhoilla voit houkutella pieniä taideteoksia lahjoista, jotka ovat melkein liian hyviä purkamiseen. Nauhatulostus jousille, nauhoille ja olkanauhoille Tarjoamme mustia tai värillisiä hienoja seppeleitä, surun nauhoja ja surun nauhoja, erityisesti hautajaisiin ja hautakoristeisiin. Haluttaessa seppele voidaan tulostaa eri kirjasimilla ja väreillä ja viimeistellä hapsuilla. Täältä voit myös tilata mustana, punaisena ja kullana olevia kansallisuusnauhoja ja olkanauhoja eri väriyhdistelminä. Tietysti tulostamme jouset, seppeleiden nauhat, puitteet ja nauhat henkilökohtaisilla teksteillä. Suunnittele surunauha, -nauha tai -nauha yksinkertaisella tekstillä, kuvalla tai valokuvalla käytännön nauhan kokoonpanon avulla. Valikoima hautajaissanoja, seppeleiden nauhatekstejä, surunvalittelukirjeitä ja surunlainauksia löytyy täältä.
 
 

Cat-ID: 16