Tina-ämpäri sinkkiastiat

Peltikauhat sinkkiruukut istutukseen ja koristeluun

kaikki alaluokat yhdellä silmäyksellä

Tina-ämpäri sinkkiastiat Luokan kuvaus

Hemmottele ruukkukasvejasi uudella kodilla Floristik24: n kauniilla metallikauhoilla ja sinkkipannuilla, kodinsisustuksen ja käsityötarvikkeiden verkkokaupalla! Löydät monia erikseen suunniteltuja kauhoja ja kulhoja, jotka tyylikkäinä istuttajina esittävät kukin kasvi viehättävällä tavalla. Löydä myös koristeelliset kastelukannut ja alkuperäinen metallikoriste, jolla voit luoda hienostuneita kukka-asetelmia sekä sisällä että ulkona. Suunnittelussa ja värityksessä jokainen saa rahansa arvosta: Metalli-istutuskoneet on suunniteltu antiikkisiin, klassisiin ja nykyaikaisiin muotoihin ja väreihin - toisinaan painatuksella, toisinaan kuviolla, toisinaan värillisellä ja toisinaan yksinkertaisesti vintage-ilmeellä!

Kauhoja ja kulhoja on saatavana soikeina, pyöreinä tai kuppimuotoisina. Joillakin on kahvat, toisilla koristeelliset köysikahvat ja jotkut on yksinkertaisesti suunniteltu ilman mitään. Esimerkiksi sinkkikulhot eivät ole värillisiä ja joko hienoksi kiillotettuja tai kevyesti pestyjä valkoisina ja näyttävät siten antiikkikulhoilta, joista tihkuu maalaismainen maalaistalo. Voit sitten istuttaa kauniita kesäkukkia ja näyttää ne terassilla, ikkunapalkissa tai lipastossa. Ja kauniilla pastellisävyillä varustetut kasvisäleet tuovat tuoreen elämäntahdon jokaiseen huoneeseen, joka saa kaikki loistamaan.

Söpöillä koristeellisilla kastelukannuilla voit luoda ylimääräisiä kukkakoristeita eikä vain ilahduttaa harrastajapuutarhureita! Kaikilla niillä on ainakin yksi kahva ja niitä voidaan käyttää joko ruukuksi tai suoraan ruukuksi. Tämä löysää kasvikoristeitasi alkuperäisellä tavalla ja näyttää tylsille kukkaruukuille punaisen kortin!
Jos haluat todella antaa luovuudellesi vapaan tilan istutuksen yhteydessä, valitse epätavallinen metallikoriste! Täältä löydät pikareita, kruunuja, teekannuja, amforeja, laukkuja ja tarjottimia, jotka kaikki on valmistettu metallista ja sopivat ulko- ja sisäpuolelle. Voit käyttää näitä istutuskoneita yrtteihin, kukkiin, parvekkeisiin ja huonekasveihin. Käytä sitä luomaan sensaatiomainen puutarhakoristelu tai suunnittele parvekkeesi uudelleen roikkuvalla korilla!

Cat-ID: 58