Advantage-ohjelma

Yleiskatsaus alennuksiin verkkokaupassamme

Tutustu edullisiin ohjelmiimme nyt valitsemalla profiiliisi parhaiten sopiva tarjous. Saat välittömiä alennuksia koko tilauksestasi. Floristik24-verkkokaupastamme löytyvät monet houkuttelevat tarjoukset. Mutta voit hyötyä mielenkiintoisista alennuksista kaikista tuotteistamme jokaisen suuren tilauksen yhteydessä verkkosivuillamme! Kannattaa siis vierailla verkkokaupassamme pian uudelleen. Lukuisat uudet tuotteet odottavat sinua ja alennuskoodeillamme saat vielä paremmat hinnat!

 

 

Alennus ostoskorissa osoitteessa Floristik24
 
  • 3% alennus koko valikoimasta
  • Alennuskoodi: 3-Prozent
  • Tilauksen vähimmäisarvo: 150 euroa


Kun teet ostoksia osoitteessa Floristik24.fi, kirjaudu sisään sähköpostiosoitteella ja salasanalla, joita käytit asiakastilin luomiseen. Kirjoita sitten alennuskoodi ennen tilauksen loppuunsaattamista. Saat välittömästi 3% alennuksen tilauksen kokonaisarvosta.

Alennuskoodi ei ole takautuvasti sovellettavissa aiempiin ostoksiin sivustollamme. Laskusta vähennetään automaattisesti 3% alennus 150 euron vähimmäistilausarvosta. Tätä alennusta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin, ja se on voimassa vain kerran ostoa/asiakasta kohden.

 

 

 

 

Määräalennus osoitteessa Floristik24
 
  • 4% alennus koko valikoimasta
  • Alennuskoodi: 4-Prozent
  • Tilauksen vähimmäisarvo: 250 euroa

Kun teet ostoksia osoitteessa Floristik24.fi, kirjaudu sisään sähköpostiosoitteella ja salasanalla, joita käytit asiakastilin luomiseen. Kirjoita sitten alennuskoodi ennen tilauksen loppuunsaattamista. Saat välittömästi 4% alennuksen tilauksen kokonaisarvosta.

Alennuskoodi ei ole takautuvasti sovellettavissa aiempiin ostoksiin sivustollamme. Laskusta vähennetään automaattisesti 4% alennus 250 euron vähimmäistilausarvosta. Tätä alennusta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin, ja se on voimassa vain kerran ostoa/asiakasta kohden.

 

 

 

 

 

Alennus irtotavaratilauksesta osoitteessa Floristik24
 
  • 5% alennus koko valikoimasta
  • Alennuskoodi: 5-Prozent
  • Tilauksen vähimmäisarvo: 350 euroa

Kun teet ostoksia osoitteessa Floristik24.fi, kirjaudu sisään sähköpostiosoitteella ja salasanalla, joita käytit asiakastilin luomiseen. Kirjoita sitten alennuskoodi ennen tilauksen loppuunsaattamista. Saat välittömästi 5% alennuksen tilauksen kokonaisarvosta.

Alennuskoodi ei ole takautuvasti sovellettavissa aiempiin ostoksiin sivustollamme. Laskusta vähennetään automaattisesti 5% alennus 350 euron vähimmäistilausarvosta. Tätä alennusta ei voi yhdistää muihin tarjouksiin, ja se on voimassa vain kerran ostoa/asiakasta kohden.

 

Hauskaa shoppailua ja säästämistä!