Silkkikukat tekokukat

Silkkikukat, silkkikukka-asetelmat, tekstiilikasvit, tekokasvit, silkkikimput, tekokukat

kaikki alaluokat yhdellä silmäyksellä

Silkkikukat tekokukat Luokan kuvaus

Valikoimassamme olevat silkkikukat ja tekokasvit ovat täydellisen muotoisia kopioita niiden luonnollisista malleista. Koristeena häät ja juhlatilaisuudet, pöydän koristeet kotona tai gastronomiassa, taidokkaasti suunnitellut tekstiilikukat antavat kauniin tunnelman.

Täältä löydät laajan valikoiman erilaisia silkkiä, muovia ja korkealaatuisia tekstiilejä. Keinotekoisia ja silkkikukkia on saatavana yksittäin, valmiina kimppuna, tekokasvina ruukussa tai tekokukkakimppuna.

Tekstiilikukat, silkkikukat ja tekokasvit kimppuna, kimppuna tai erikseen koristeeksi

Yksittäisten yksilöiden valikoima vaihtelee ruusuista, hydrangeasista ja krysanteemeista alliumiin, cymbidiumiin ja liljoihin streliziaan ja orkideaan. Yksittäiset silkkikukat ja tekokukat ovat ihanteellisia jatkokäsittelyksi kukka-asetelmiksi, kimppuiksi ja koristeiksi. Keinotekoiset kasvit ruukuissa, kuten valkoinen agapanthus, eriväriset orkideat, siniset, keltaiset ja punaiset orvokit, eivät vain näytä petollisesti todellisilta. Toisin kuin luonnolliset kollegansa, ne kestävät ikuisesti.

Sidotut kukkakimput keinotekoisia ruusuja, silkkikukkia, krysanteemeja, tulppaaneja, ranunculuksia, mustia susan- ja shakkikukkia ovat valmiita käytettäväksi pöydänkoristeina. Täältä voit myös tilata värikkäitä keinotekoisia kukkakimppuja silkkikukkia ja tekstiilikukkia sekä nurmikoita. Keinotekoiset ruususydämet, "Just Married" -merkityt ruusun terälehdet ja vaahtomuovista valmistetut miniatyyriruusut ovat erityisen viehättäviä koristemateriaaleja häät.

Cat-ID: 52