Muistokukkakauppa

Eksoottiset tuotteet, proteat, luonnontuotteet, oksat ja lehdet, sisal, käpyjä, luonnontyynyjä, hautatyynyjä, hedelmiä, tarvikkeita, seppeleitä...

kaikki alaluokat yhdellä silmäyksellä

Muistokukkakauppa Luokan kuvaus

Suru- ja muistokukkakaupoissa kukkakaupat tarvitsevat eniten herkkyyttä. Hautajaisten seppeleiden tai kukka-asetelmien hautakoristeina tai urna-koristeina tulisi riittävästi ilmaista surevan arvostus kuolleelle.

Muistokukkakaupan valikoimastamme löydät suuren valikoiman kuivattuja kukkia ja luonnontuotteita tyylikkäisiin surukoruihin.

Luokasta Eksoottiset tuotteet löydät valkaistuja ja värillisiä eksoottisia surukukkia , valkaistujen luonnontuotteiden valikoima on esitetty kokonaan valkoisissa sävyissä. Tarjoamme myös valikoiman tyylikkäitä proteiineja ja luonnollisia tyynyjä valmiina järjestelyinä jatkokäsittelyä varten.

Palvelumme: henkilökohtaiset surutekstit ja seppeleiden painaminen

Suru läheiselle on jotain hyvin henkilökohtaista. Viimeisen tervehdyksen surukorujen ja muistonauhojen muodossa tulisi olla yksilöllinen ja siten ilmaista henkilökohtainen side kuolleen kanssa.

Verkkonauhatulostimessamme emme tuota vain yksittäisiä muistonauhoja ja hautajaisnauhoja hautakoristeisiin. Täältä löydät myös lukuisia hautajaissanoja, seppeleitä, surunvalittelukirjeitä ja surun lainauksia, jotka auttavat vaikeimpina hetkinä muotoilemaan henkilökohtaisen lopputervehdyksen.

Cat-ID: 38