Viiniköynnösseppele pajulla Ø45cm

13,65 € *

Toimitus 24. tammikuu **

Tuotteen kuvausTuotteen kuvaus

Luonnolliset materiaalit, kuten tämä eksklusiivinen viiniköynnösseppele, luovat aina upeita korostuksia sisustukseen. Käytä jalon VIANA-merkin korkealaatuista seppeleen seppeleen luonnosta tulevana tervehdyksenä monissa DIY-projekteissa ja ammattimaisessa seppeleenvalmistuksessa. Silmänräpäyksessä syntyy jokaiseen vuodenaikaan ilmeikkäitä koruja, jotka ripustetaan oveen, seinälle tai pöydän koristeeksi.


Elämänmakuinen kevätseppele hyötyy esimerkiksi orgaanisista materiaaleista, kuten sammalesta, jäkälästä, kukista, munankuorista ja höyhenistä, ja siitä tulee todellinen katseenvangitsija oikeiden lisävarusteiden, kuten koristepupujen tai perhosten, kanssa. Valikoimastamme löydät laajan valikoiman, jonka avulla voit koristella seppeleen upeasti. Hääjuhlan romanttinen seinäkoriste saadaan täydellisesti oikeaan valoon vaaleanpunaisilla ruusuilla, laventelilla ja muilla koriste-elementeillä ja lisävarusteilla, kuten puisilla sydämillä, jos vielä varustat koristeellisen seppeleen tunnelmallisilla keijuvaloilla.


Köynnöksen oksista valmistetun seppeleen aihion kokonaishalkaisija on noin 45 senttimetriä ja sisähalkaisija noin 29 senttimetriä. Seppeleen korkeus on noin 9 senttimetriä.


ulkohalkaisija: noin Ø45cm
sisähalkaisija: noin Ø29cm
korkeus: noin 9cm
väri: luonto
materiaali: köynnökset, pajut
määrä: 1 kpl


Artikkelinro.: 64105
Paino: 1,1 kg
Toimitus: 24. tammikuu **

lisää kohteiden kuvia

Viiniköynnösseppele pajulla Ø45cm
Viiniköynnösseppele pajulla Ø45cm
* Kaikki hinnat Sisältää 24 % Toimia Plus toimitus ja käsittely. Yliviivatut hinnat vastaavat edellistä hintaa.
** Paitsi ennakkomaksu. Heti kun laskun summa on hyvitetty tilillemme, lähetämme toimituksen sinulle välittömästi.