Viiniköynnösseppele pajulla Ø30cm

7,90 € *

Toimitus 24. tammikuu **

Tuotteen kuvausTuotteen kuvaus

Olepa kyseessä sitten kutsuva ovikoriste tai omaperäinen pöydän koriste: tämä korkealaatuinen, viiniköynnöksestä ja pajusta kudottu seppele on ihanteellinen perustarvike seppeleiden valmistukseen. Jalon tuotemerkin VIANA eksklusiiviseen valikoimaan kuuluva koristeellinen seppele tarjoaa loistavat mahdollisuudet suunnitella viehättäviä koruja ja antaa luovuudelle vapaat kädet. Ja vain muutamalla yksinkertaisella askeleella!

Valitse nauhoja, kransseja, hajakoristeita, raffiaa ja monia luonnonmateriaaleja ja luo joka vuodenaikaan uusia ihania asetelmia. Voit esimerkiksi luoda houkuttelevan kevätseppeleen koristelemalla sen erilaisilla munilla, värikkäillä kukilla ja höyhenillä. Pastellisävyt ovat tällä hetkellä hyvin suosittuja ja sopivat täydellisesti herkkään kevääseen. Voit myös antaa koristeellisen seppeleen roikkua tehokkaasti katosta neljän koristenauhan avulla, mikä tekee siitä melkoisen hienon!


Köynnöksen oksista koostuvan seppeleen kokonaishalkaisija on noin 30 senttimetriä ja sisähalkaisija noin 17 senttimetriä. Seppeleen korkeus on noin 8 senttimetriä.


ulkohalkaisija: noin Ø30cm
sisähalkaisija: noin Ø17cm
korkeus: noin 8cm
väri:luonto
materiaali: köynnökset, pajut
määrä: 1 kpl


Artikkelinro.: 64102
Paino: 0,7 kg
Toimitus: 24. tammikuu **

lisää kohteiden kuvia

Viiniköynnösseppele pajulla Ø30cm
Viiniköynnösseppele pajulla Ø30cm
* Kaikki hinnat Sisältää 24 % Toimia Plus toimitus ja käsittely. Yliviivatut hinnat vastaavat edellistä hintaa.
** Paitsi ennakkomaksu. Heti kun laskun summa on hyvitetty tilillemme, lähetämme toimituksen sinulle välittömästi.