Verkkosivustomme jatkuvan optimoinnin ja parhaan mahdollisen palvelun tarjoamiseksi käytämme evästeitä, mikäli suostut evästeiden käyttöön. Lisäinformaatio Olla samaa mieltä Hylkää


Pikari istutusta varten, pikari kahvoilla, metalliastia antiikkilook Ø15,5cm K23,5cm

14,40 € *

Toimitus 5. lokakuu **

Tuotteen kuvausTuotteen kuvaus

Tässä istutukseen tarkoitetussa pikarissa on erityisen viehättävä vintage-look! Kaunis kahvallinen pikari on peitetty epäsäännöllisellä vihertävän beigen patinalla, joka toimii ikään kuin vihertävän ja ruosteen tavoin ja saa metallimaljan näyttämään siltä, kuin se olisi peräisin menneiltä ajoilta.

Antikvaarisen näköinen metalliastia sopii lisävarusteeksi puutarhan sisustukseen tai jopa maalaistyylisiin sisätiloihin. Käytä metallikuppia yksittäisenä koriste-esineenä tai käytä sitä istutusastiana. Istutuskalvolla vuorattuun istutusmaljaan voit istuttaa kukkia ja kasveja, yrttejä, ruohoja tai jopa pieniä marjakasveja. Samoin kuppi metallista tekee erittäin hyvän istutusastiana tai jopa metalliastiana juhlallisille järjestelyille pöydän koristeeksi!

Egal, onko kukkakoristeella vai ilman, sisä- tai ulkokoristeena maalaismainen kuppi kahvoilla shabby chicissä houkuttelee kaikkia silmiä! Yhdistä metallikoriste myös muiden koristeellisten pikareiden, amforien tai pikareiden näköisten istutusastioiden kanssa erityisen näyttävien koristeasetelmien aikaansaamiseksi!

Huomaa: Tämä tuote on valmistettu sinkitystä, jälkikäsitellystä teräslevystä. Emme voi tästä syystä taata, että astia on 100% kestävä, sekä 100% vedenpitävä.


Kokonaiskorkeus: n. 23,5cm
Leveys: n. 22,5cm
Kasvin syvyys: noin. 17cm
ulkohalkaisija: n. Ø15,5cm
sisähalkaisija istutusastia: Ø14cm
läpimitta pohja: n.Ø15,5cm
ka. Ø11,5cm
Väri: Sammalenvihreä, Beige
Materiaali: Metalli
Määrä: 1 kpl.
Tuotenro: 12505
Paino: 0,84 kg
Toimitus: 5. lokakuu **

lisää kohteiden kuvia

Pikari istutusta varten, pikari kahvoilla, metalliastia antiikkilook Ø15,5cm K23,5cm
Pikari istutusta varten, pikari kahvoilla, metalliastia antiikkilook Ø15,5cm K23,5cm
* Kaikki hinnat Sisältää 24 % Toimia, Plus toimitus ja käsittely Yliviivatut hinnat vastaavat edellistä hintaa.
** Paitsi ennakkomaksu. Heti kun laskun summa on hyvitetty tilillemme, lähetämme toimituksen sinulle välittömästi.