Paju seppele pieni vihreä Ø28cm

6,10 € *

Toimitus 24. tammikuu **

Toimitetaan yleensä 24 tunnissa

Vain 18 jäljellä varastossa.

Tuotteen kuvausTuotteen kuvaus

Pöydällä, seinällä tai käsityöpohjana luoville sisustusideoille: Tämä kaunis pikku pajuseppele vihreänä kaunistaa minkä tahansa alueen! Koristeellinen seppele koostuu tukevasta metallikehikosta, joka on kääritty ohuella, vihreällä pajunkuorella ja ruskeilla oksilla. Tämä saa jalon Viana-merkin pöytäseppeleen näyttämään samaan aikaan viehättävältä, modernilta ja keväiseltä. Voit esimerkiksi asettaa sen väljästi ruokapöydän päälle ja koristella keskuksen hienolla pylväskynttilällä, ruukkukukalla tai värikkäällä sisalilla.

Voit tehdä seppeleen pohjasta pääsiäisseppeleen esimerkiksi asentamalla oksien väliin vihreää tai keltaista sisalia ja sisälle pienen pääsiäispesän, jossa on värikkäitä munia, sisalia ja suklaapupu. Voit myös sitoa nauhan kehyksen ympärille ja ripustaa seppeleen ovi- tai seinäseppeleeksi. Voit myös sisällyttää pajukoristeeseen muita koristeellisia materiaaleja ja muokata sitä omien ideoiden mukaan!

Vihreän värisen pienen pajukoristeen ulkohalkaisija on noin 28 senttimetriä ja sisähalkaisija noin 14 senttimetriä. Korkeus on noin 11 senttimetriä.


ulkohalkaisija
: noin Ø28cm
sisähalkaisija: noin Ø14cm
korkeus: noin 11cm
Väri: vihreä, ruskea
Materiaali: puu, metalli
Määrä: 1 kpl


Valmistaja: Viana ®
Artikkelinro.: 86677
Paino: 0,4 kg
Toimitus: 24. tammikuu **

lisää kohteiden kuvia

Paju seppele pieni vihreä Ø28cm
Paju seppele pieni vihreä Ø28cm
* Kaikki hinnat Sisältää 24 % Toimia Plus toimitus ja käsittely. Yliviivatut hinnat vastaavat edellistä hintaa.
** Paitsi ennakkomaksu. Heti kun laskun summa on hyvitetty tilillemme, lähetämme toimituksen sinulle välittömästi.