Minimaljakot Lasiset koristelasimaljakot värilliset H15,5-17cm 3 kpl setti

Floristik24 Minimaljakot Lasiset koristelasimaljakot värilliset H15,5-17cm 3 kpl setti Floristik24 Minimaljakot Lasiset koristelasimaljakot värilliset H15,5-17cm 3 kpl setti Floristik24 Minimaljakot Lasiset koristelasimaljakot värilliset H15,5-17cm 3 kpl setti

Hae

Maljakot ruukut kulhoja lasista Minimaljakot Lasiset koristelasimaljakot värilliset setti
Tämä setti sisältää kolme mini lasimaljakkoa. Lasimaljakoita on kolmea eri muotoa ja väriä. Näytä lyhennetyt kukat koristeellisissa lasimaljakoissa.

Tällä setillä saat keltaisen, oranssin ja ruskehtavan minimaljakon. Keltainen näyttää kauniin lamellimaisen retroreliefin ja hoikan muodon. Oranssi koristemaljakko puolestaan on suunniteltu kolmella kaarella romanttisessa pallomaisessa muodossa. Pieni ruskea lasimaljakko muistuttaa jopa lasikynän pidikettä.

Lyhennetyt kukat voidaan sijoittaa pieniin koristeellisiin maljakoihin, tai pikemminkin: kauniita kukkia lyhyillä varreilla. Koska minimaljakoiden korkeus on noin 15-17,5 senttimetriä, jolloin kapeampi korkeus asettaa jokaisen kukan parrasvaloihin entistä enemmän.

Saman tai saman tyyliset ja muissa väreissä olevat pienet lasimaljakot löytyvät laajasta lasimaljakoiden, kattiloiden ja kulhojen valikoimastamme.

Huomaa:
Tuotekuvissa näkyvät tarvikkeet ja koriste-esineet eivät sisälly toimitukseen.

Korkeus: noin 17,5 cm / 17 cm / 15,5 cm
Halkaisija: noin 5 cm / 5,5 cm / 7 cm
Väri: keltainen, oranssi, ruskea
Materiaali: lasi
Määrä: 3 kpl sarjassa
google_translate

Maljakot ruukut kulhoja lasista

Artikkeli, jossa on vain pieniä määriä.
Kausituotteita ei voida järjestää uudelleen!


Last Minute

kaikki alaluokat yhdellä silmäyksellä