Verkkosivustomme jatkuvan optimoinnin ja parhaan mahdollisen palvelun tarjoamiseksi käytämme evästeitä, mikäli suostut evästeiden käyttöön. Lisäinformaatio Olla samaa mieltä Hylkää


Koristeellinen kuppi, antiikki, metalli, sammalenvihreä, Ø19cm, K35.5cm

19,80 € *

Toimitus 5. lokakuu **

Toimitetaan yleensä 24 tunnissa

Vain 10 jäljellä varastossa.

Tuotteen kuvausTuotteen kuvaus

Tämä koristeellinen pikari näyttää muinaiselta ja kuin aavikon hiekasta pelastetulta - se on taidokkaan käsittelyn tulos. Sammalenvihreä pohjaväri muistuttaa hapetettua kuparia. Lisäksi metalliastia käsiteltiin useilla väreillä. Tyylikäs jalka ja pienet kahvat, jotka perustuvat vanhoihin merihevosten tai merilohikäärmeiden kuvauksiin, täydentävät antiikkisen näköistä metallikoristelua.

Pikari on tarpeeksi yksityiskohtainen, jotta sen voi sijoittaa yksittäisenä kappaleena lipastolle, terassille tai puutarhassa luonnonkiviseinän kapeikkoon. Koska se on kuitenkin käsitelty sisäpuolelta koristeellisella hiekalla, siitä saa myös upean vintage-vaikutteisen koristeen, kun se asetetaan suurelle koristelautaselle, jossa on hienoa hiekkaa, muita metallikoristeita tai matkamuistoja, kuten kolikoita, merietanoita ja simpukankuoria. Monimutkaisen muotoilunsa vuoksi se sopii yhtä hyvin näyteikkunaan.

Metallipikarin kokonaiskorkeus on noin 35,5 senttimetriä. Itse kulho on noin 10,5 senttimetriä syvä ja sen halkaisija on noin 18,5 senttimetriä.


Kokonaiskorkeus: noin 35,5cm
Kulhon syvyys: noin 10,5cm
Halkaisija: noin. Ø18,5cm (27cm kahvojen kanssa)
Väri: Sammalenvihreä, Beige, Harmaa, Musta
Materiaali: Metalli
Määrä: 1 kpl

Huomaa: Tuote on valmistettu galvanoidusta, jälkikäsitellystä teräslevystä. Emme voi taata, että purkki on 100% ruostumaton ja 100% vedenpitävä.
.
Tuotenro: 68263
Paino: 1,1 kg
Toimitus: 5. lokakuu **

lisää kohteiden kuvia

Koristeellinen kuppi, antiikki, metalli, sammalenvihreä, Ø19cm, K35.5cm
Koristeellinen kuppi, antiikki, metalli, sammalenvihreä, Ø19cm, K35.5cm
* Kaikki hinnat Sisältää 24 % Toimia, Plus toimitus ja käsittely Yliviivatut hinnat vastaavat edellistä hintaa.
** Paitsi ennakkomaksu. Heti kun laskun summa on hyvitetty tilillemme, lähetämme toimituksen sinulle välittömästi.