Deco seppele Paju Ø40cm Valkoinen pesty

14,45 € *

Toimitus 24. tammikuu **

Tuotteen kuvausTuotteen kuvaus

Pajun oksista valmistetulla suurella seppeleellä luot valkoiseksi pestyn koristeen.


Naturmateriaali paju tulee tässä vanhan tavan mukaan ilman työkaluja valmistetussa koristeellisessa seppeleessä kauniisti esille. Oksia ei ole säästelty tässä, ja luonnollinen seppele on myös erittäin kestävä ja kestävä, joten se on hyvä koriste näyteikkunassa, odotushuoneessa tai vastaanotossa. Lisäksi sitä voidaan käyttää uudelleen, jos haluat suunnitella uudelleen kertaa.


Oletpa sitten halunnut seppeleen, koska kevään sisustustrendi istutusastioissa ja seinäkoristeissa menee oksien, koivunkuoren ja sammaleen suuntaan, tai koska etsit upeaa pöydänkoristetta - suunnitteluhalusi ei ole täällä rajattu. Luonnonmukaisen seppeleen sisällä olevalla koristelutasolla ja sammalella tai ruoholla voit luoda upean luonnollisen kevätkoristeen värikkäillä ruukkukukilla, kuten viinirypälehyasintilla tai orvokilla. Pääsiäisenä voit lisätä narsissin ja pääsiäismunia sekä ehkä muutaman koristeellisen hahmon tai kynttilän. Ja kynttilöistä puheen ollen: Pajuseppele sopii ehdottomasti tässä koossa yksilöllisen adventtiseppeleen luomiseen.


Pajun oksista valmistettu suuri koristeellinen seppele on pesty valkoiseksi. Ulkohalkaisija on noin 40 senttimetriä ja sisähalkaisija noin 22 senttimetriä. Itse sormuksen halkaisija on noin 9 senttimetriä.


ulkohalkaisija: n. Ø40cm
sisähalkaisija: n. Ø22cm
Halkaisija sormus: n. Ø40cm
. 9cm
Väri:Luonnollinen väri, valkoiseksi pesty
Materiaali: Puu

Määrä: 1 kpl


Huomaa: Kyseessä on luonnontuote! Tämä tarkoittaa, että tuotteessa on luonnollisia vaihteluita ja se voi poiketa muodoltaan, väriltään, kooltaan, leveydeltään, pituudeltaan ja halkaisijaltaan ilmoitetuista mitoista!


Huomautus: Tuotekuvissa esitetyt lisävarusteet ja koriste-esineet eivät ole tuotevalikoiman tuotteita, ellei niitä ole nimenomaisesti sisällytetty.


Valmistaja: Viana ®
Artikkelinro.: 68040
Paino: 1,2 kg
Toimitus: 24. tammikuu **

lisää kohteiden kuvia

Deco seppele Paju Ø40cm Valkoinen pesty
Deco seppele Paju Ø40cm Valkoinen pesty
Deco seppele Paju Ø40cm Valkoinen pesty
* Kaikki hinnat Sisältää 24 % Toimia Plus toimitus ja käsittely. Yliviivatut hinnat vastaavat edellistä hintaa.
** Paitsi ennakkomaksu. Heti kun laskun summa on hyvitetty tilillemme, lähetämme toimituksen sinulle välittömästi.