Deco seppele Paju Ø30cm Valkoinen pesty

9,25 € * 6,85 € * Säästät 26% (2,40 €)

Toimitus 24. tammikuu **

Tuotteen kuvausTuotteen kuvaus

Vianan eksklusiivinen koristeellinen seppele miellyttää silmää luonnonmateriaaleilla ja vakuuttaa koristeena monipuolisuudellaan. Erityisen huomionarvoista on, että seppele koostuu yksinomaan pajun oksat - ilman niittejä, kierteet tai liimaa saat täällä puhdasta luontoa taloon. Valkoiseksi pesty pinta kirkastaa seppeleen ja tekee siitä ystävällisemmän näköisen.


Sen vuoksi se sopii erinomaisesti kevätkoristeluun, jossa se luo kontrastia värikkäiden varhaiskukkien kanssa. Talvella väri muistuttaa enemmän lunta, joten seppeleen voi käyttää uudelleen joka vuodenaika. Jos teet talvisen oviseppeleen, pajuseppeleen voi koristella esimerkiksi pienillä joulukuusipalloilla tai peilimarjoilla ja lumihiutaleilla. Puukoristeet tai muut hajakoristeet voit helposti kiinnittää siihen kuumaliimapistoolilla.

Valkoiseksi pestyn, aidoista pajun oksista valmistetun koristeellisen seppeleen ulkohalkaisija on noin 30 senttimetriä ja sisähalkaisija noin 20 senttimetriä. Itse sormuksen halkaisija on noin 5 senttimetriä.


ulkohalkaisija: n. Ø30cm
sisähalkaisija: n. Ø20cm
Halkaisija sormus: n. Ø30cm
. 5cm
Väri:Luonnollinen väri, valkoiseksi pesty
Materiaali: Puu

Määrä: 1 kpl


Huomaa: Tämä on luonnontuote! Tämä tarkoittaa, että tuotteessa on luonnollisia vaihteluita ja se voi poiketa muodoltaan, väriltään, kooltaan, leveydeltään, pituudeltaan ja halkaisijaltaan ilmoitetuista mitoista!


Huomautus: Tuotekuvissa esitetyt lisävarusteet ja koriste-esineet eivät ole tuotevalikoiman tuotteita, ellei niitä ole nimenomaisesti sisällytetty.


Valmistaja: Viana ®
Artikkelinro.: 68038
Paino: 0,8 kg
Toimitus: 24. tammikuu **

lisää kohteiden kuvia

Deco seppele Paju Ø30cm Valkoinen pesty
Deco seppele Paju Ø30cm Valkoinen pesty
Deco seppele Paju Ø30cm Valkoinen pesty
* Kaikki hinnat Sisältää 24 % Toimia Plus toimitus ja käsittely. Yliviivatut hinnat vastaavat edellistä hintaa.
** Paitsi ennakkomaksu. Heti kun laskun summa on hyvitetty tilillemme, lähetämme toimituksen sinulle välittömästi.