Deco seppele Paju Ø25cm Valkoinen pesty

7,30 € *

Toimitus 24. tammikuu **

Tuotteen kuvausTuotteen kuvaus

Valkoinen pajuseppele on todellinen monitaituri luonnonmukaisten koristeiden alalla. Vanhan perinteen mukaan kiedottu ja samalla materiaalilla koossa pidetty seppele saa muodikkaan vivahteen valkoiseksi pestyn pinnan kautta.
Vianan pajuseppeleen voi siis tehdä paitsi koristenauhalla ovikoristeeksi tai seinäseppeleeksi: Se voidaan myös yhdistää täydellisesti nykyisiin luonnonmateriaaleista valmistettuihin istutusastioihin ja kätköastioihin. Tai aseta seppele perinteiseen kukkaruukkuun, jonka voit siten päivittää nykytrendin mukaiseksi koristeeksi. Etenkin värikkäät kevätkukat, kuten narsissit, hyasintit tai tulppaanit, näyttävät aivan upeilta valkoiseen luonnonseppeleeseen!
Pajun oksista valmistetun, valkoiseksi pestyn koristeellisen seppeleen ulkohalkaisija on noin 25 senttimetriä ja sisähalkaisija noin 15 senttimetriä. Sormuksen halkaisija on noin 5 senttimetriä.


ulkohalkaisija: n. Ø25cm
sisähalkaisija: n. Ø15cm
Renkaan halkaisija: n. Ø15cm
. 5cm
Väri: Luonnollinen väri, valkoiseksi pesty
Materiaali: Puu
Määrä: 1 kpl
Huomaa: Kyseessä on luonnollinen tuote! Tämä tarkoittaa sitä, että tuotteessa on luonnosta johtuvia vaihteluita ja se voi poiketa muodoltaan, väriltään, kooltaan, leveydeltään, pituudeltaan ja halkaisijaltaan ilmoitetuista mitoista!
Huomautus: Tuotekuvissa näkyvät lisävarusteet ja koriste-esineet eivät ei kuulu tuotevalikoimaan, ellei niitä ole erikseen mainittu.

Valmistaja: Viana ®
Artikkelinro.: 68036
Paino: 0,9 kg
Toimitus: 24. tammikuu **

lisää kohteiden kuvia

Deco seppele Paju Ø25cm Valkoinen pesty
Deco seppele Paju Ø25cm Valkoinen pesty
Deco seppele Paju Ø25cm Valkoinen pesty
* Kaikki hinnat Sisältää 24 % Toimia Plus toimitus ja käsittely. Yliviivatut hinnat vastaavat edellistä hintaa.
** Paitsi ennakkomaksu. Heti kun laskun summa on hyvitetty tilillemme, lähetämme toimituksen sinulle välittömästi.