Deco seppele Nature Ø43cm valkoinen pesty

19,00 € * 14,15 € * Säästät 26% (4,85 €)

Toimitus 24. tammikuu **

Tuotteen kuvausTuotteen kuvaus

Käytä tätä valkoiseksi pestyä koristepunosta houkuttelevana seppeleen pohjana, joka hurmaa muun muassa harmaan- ja punaruskeiden luonnonsävyjen ja kevyesti levitetyn värin ihanalla yhteispelillä! Seppeleen valmistusta varten litteät, leveät puukaistaleet, ohuemmat oksat ja harjapuut on kierretty lähes näkymättömän metallirungon ympärille, joten on luotu hyvin luonnollisen näköinen katseenvangitsija.

Siten jalon VIANA-brändin puinen seppele sopii moneen nykyaikaiseen asetelmaan - ovathan luonnollisuus ja luonnonmateriaalien luova käsittely hyvin trendikkäitä! Esimerkiksi koristeellinen seppele, jonka keskellä on suuri muna ja joka on liimattu höyhenillä, munankuorilla ja koristeellisella sammalella, voi toimia pääsiäisen ikkunan koristelun perustana. Joulupöydän koristeena tai oviseppeleenä voit toisaalta tuoda koristeellisen seppeleen myös kotiin: Riippuen käyttötarkoituksesta ripusta seppeleeseen joko joulukuusipalloja, koristeellisia muovisia lumihiutaleita ja punaisia nauhanauhoja tai kiinnitä siihen kanelitankoja, appelsiiniviipaleita ja tähtianiksia!

Suuren, luonnonväreillä valkoiseksi pestyn koristeseppeleen ulkohalkaisija on noin 43 senttimetriä ja sisähalkaisija noin 18 senttimetriä. Tasaisella alustalla se on noin 12,5 senttimetriä korkea.


ulkohalkaisija: n. Ø43cm
sisähalkaisija: n. Ø18cm
korkeus: n. 12,5cm
väri: Luonnonväri, valkoinen
materiaali: Puu, Metalli
määrä: 1 kpl


Valmistaja: Viana ®
Artikkelinro.: 88333
Paino: 1 kg
Toimitus: 24. tammikuu **

lisää kohteiden kuvia

Deco seppele Nature Ø43cm valkoinen pesty
Deco seppele Nature Ø43cm valkoinen pesty
* Kaikki hinnat Sisältää 24 % Toimia Plus toimitus ja käsittely. Yliviivatut hinnat vastaavat edellistä hintaa.
** Paitsi ennakkomaksu. Heti kun laskun summa on hyvitetty tilillemme, lähetämme toimituksen sinulle välittömästi.