Deco seppele Nature Ø33cm valkoinen pesty

13,40 € * 9,95 € * Säästät 26% (3,45 €)

Toimitus 24. tammikuu **

Tuotteen kuvausTuotteen kuvaus

Tämä koristeellinen seppele, jossa leveämmät, litteät puukaistaleet ja ohuemmat, taivutettavat oksat upeissa luonnonsävyissä on liitetty yhteen metallirungon ympärille muodostaen yhtenäisen kokonaisuuden, joka on sen jälkeen kalkittu valkoiseksi, sopii käytettäväksi ympäri vuoden, olipa kyseessä sitten pääsiäinen tai joulu! Se on esimerkiksi täydellinen pohja pöytä- tai seinäkoristeelle, jonka haluat luoda erilaisilla koristeellisilla työkaluilla.

Laita merkin VIANA harmaanruskeanvalkoinen puuseppele keväällä ja pääsiäisenä höyhenillä, munankuorilla, koristeellisella sammalella ja pienillä poikasfiguureilla ja käytä sitä sitten pöydän koristeena pääsiäisbrunssilla, jotta se voidaan ripustaa jouluna rustiikkisella juuttinauhalla ulko-ovelle ja varustaa täällä kiiltävillä joulukuusipalloilla, kanelitikuilla ja kimaltavilla koristelumihiutaleilla. Ja myös maalaismaisiin navettahäihin puusta tehty koristekranssi antaa ihanan pohjan pöydän koristelulle: Tähän voit sijoittaa esimerkiksi helmillä ja koristesoralla täytetyn lasiastian keskelle, johon sytytät sitten myöhemmin illalla vielä täysin romanttisesti teevalon. Selkeästi loistava idea tehdä elämäsi kauneimmasta päivästä täydellinen!

Koristeellisen seppeleen luonnossa ja valkoisena saat noin 33 senttimetrin ulkohalkaisijalla ja noin 14 senttimetrin sisähalkaisijalla. Samalla seppele on noin 10 senttimetriä korkea.


ulkohalkaisija: n. Ø33cm
sisähalkaisija: n. Ø14cm
korkeus: n. 10cm
Väri: Luonnonväri, valkoinen
Materiaali: Puu, metalli
Määrä: 1 kpl


Valmistaja: Viana ®
Artikkelinro.: 88332
Paino: 0,8 kg
Toimitus: 24. tammikuu **

lisää kohteiden kuvia

Deco seppele Nature Ø33cm valkoinen pesty
Deco seppele Nature Ø33cm valkoinen pesty
* Kaikki hinnat Sisältää 24 % Toimia Plus toimitus ja käsittely. Yliviivatut hinnat vastaavat edellistä hintaa.
** Paitsi ennakkomaksu. Heti kun laskun summa on hyvitetty tilillemme, lähetämme toimituksen sinulle välittömästi.