Kukka vaahto värillinen

Oasis Rainbow-tuotesarjan kukkavaahto

Kukka vaahto värillinen

Suosituimmat tuotteemme asiakkaiden tilausten perusteella. Päivitetään päivittäin.


Bestseller
*   Kaikki hinnat Sisältää 24 % ARVONLISÄVERO., plus toimitus ja käsittely. Yliviivatut hinnat vastaavat edellistä hintaa.
** Paitsi ennakkomaksu. Heti kun laskun summa on hyvitetty tilillemme, lähetämme toimituksen sinulle välittömästi.

kaikki alaluokat yhdellä silmäyksellä

Kukka vaahto värillinen Luokan kuvaus

Kun se muuttuu värikkääksi, hauska alkaa: Vaikka kukkavaahto oli aiemmin ollut laminointia, piilottamista ja peittämistä, Rainbow-sarja tarjoaa plug-in-yhdisteitä trendikkäillä väreillä. Tällä tavalla yksinkertaisista vaahtotiilistä ja puhtaasti toiminnallisesta kukka-koostumuksesta tulee huomiota herättäviä ja luovuutta stimuloivia muotoiluelementtejä.

Floristik24 -sivustolta löydät kaikki klassikot näille kukkakauppatarvikkeille monissa upeissa väreissä: Verkkokauppamme tarjoaa tiilien lisäksi laajan valikoiman palloja, sylintereitä ja kartioita. Täältä löydät kaiken mitä tarvitset ammatilliseen järjestelyyn. Ja mikä parasta: Värikkäät kukkasienet eivät ole tavallista märkävaahtoa, mutta ne sopivat myös silkkikukille, tekokasveille ja kuiville kukille korkean kukkapidätystehonsa ansiosta. Vaikka sinun on kasteltava sitä vain vähän useammin, kun käytät sitä tuoreena kukkavaahtona, tällä kukkakauppavaahdolla on etu, että säästät aikaa ja materiaalia!

Siksi värillinen plug-in-yhdistelmä ei ole vain houkutteleva ammattimaisille kukkakaupoille, vaan sopii myös sisustuksen harrastajille ja kukka-ystäville tuoreiden kukka-asetelmien ja kuivattujen kukka-asetelmien luomiseen - luonnollisesti värinpitävä!

Kastelun jälkeen väri näyttää hieman vahvemmalta. Siksi pienemmät muodot, kuten Rainbow Mini Cubes, tulevat omiinsa värikkäiden kukkien rinnalle! Ihastuttavat kukkavaahdosta valmistetut pikkupurtavat ovat erityisen virkistäviä: Niitä voidaan käyttää järjestämään kauniita pasiansseja katseenvangitsijoiksi tai luomaan tarjottimia pienillä kukka-lahjoilla vietäviksi vieraille. Tai aseta upeita koristeita kukka-asetelmiin, pöytäkoristeisiin tai koristelevyihin!

Märästä pin-up-vaahtomuovista valmistetut suunnittelupaneelit tarjoavat vielä enemmän yksilöllisyyttä: Tämä pin-up-tyyny ei vain voi leikata koon mukaan, vaan sopii myös leikkaamiseen.


Cat-ID: 228