Verkkosivustomme jatkuvan optimoinnin ja parhaan mahdollisen palvelun tarjoamiseksi käytämme evästeitä, mikäli suostut evästeiden käyttöön. Lisäinformaatio Olla samaa mieltä Hylkää


Koristeellinen kuppi, antiikki, metalli, sammalenvihreä, Ø9cm, H14,5cm

5,10 € *

Toimitus 5. lokakuu **

Tuotteen kuvausTuotteen kuvaus

Enemmän kuin vintagea: pieni koristeellinen metallipikari näyttää muinaiselta juoma-altaalta, jonka arkeologit ovat juuri löytäneet raunioituneesta kaupungista.


Avun väri jäljittelee vihertävää sävyä, jonka metalli saa ajan myötä tuulen ja sään vaikutuksesta. Beigen värinen pinnoite saa astian näyttämään siltä, että se on hiekan ja pölyn peitossa. Tämä monimutkainen muotoilu jatkuu myös sisäpuolella. Koristeellisen pikarin reunaa ja jalkaa koristavat tyylitellyt kukat ja simpukkakoristeet. Antiikkimallien vaikutus näkyy tässä selvästi.


Metallipikarilla on monia, mielenkiintoisia mahdollisuuksia lisävarusteisiin, lomaesineisiin tai mielenkiintoisiin luonnonlöytöihin, kuten hiekkaan ja simpukankuoriin, jotka on tehokkaasti asetettu näyttämölle. Voit esimerkiksi asettaa pikarin vaakasuoraan koristeellisen lautasen tai tarjottimen päälle: Mielenkiintoisia kolikoita viime lomaltasi, vanha koru tai hieno hiekka voi sitten valua reunan yli. Näin luot myös houkuttelevan ja epätavallisen näyteikkunan!


Metallista valmistetun, antiikkisen näköisen maljan kokonaiskorkeus on noin 14,5 senttimetriä. Itse korkea kulho on noin 10 senttimetriä syvä ja sen halkaisija on noin 9 senttimetriä.


Kokonaiskorkeus: noin 14,5cm

Syvyys kulho: n. 10cm

Halkaisija: noin. Ø9cm
Väri: Sammalenvihreä, Beige, Musta
Materiaali: Metalli
Määrä: 1 kpl


Huomautuksia:
Tuote on valmistettu sinkitystä, jälkikäsitellystä teräslevystä. Tästä syystä emme voi taata, että astia on 100 % ruostumaton sekä 100 % vedenpitävä.


Tuotekuvissa näkyvät lisävarusteet sekä koriste-esineet ei kuulu tuotetarjontaan, ellei niitä ole erikseen mainittu.Tuotenro: 68252
Paino: 0,38 kg
Toimitus: 5. lokakuu **

lisää kohteiden kuvia

Koristeellinen kuppi, antiikki, metalli, sammalenvihreä, Ø9cm, H14,5cm
Koristeellinen kuppi, antiikki, metalli, sammalenvihreä, Ø9cm, H14,5cm
Koristeellinen kuppi, antiikki, metalli, sammalenvihreä, Ø9cm, H14,5cm
* Kaikki hinnat Sisältää 24 % Toimia, Plus toimitus ja käsittely Yliviivatut hinnat vastaavat edellistä hintaa.
** Paitsi ennakkomaksu. Heti kun laskun summa on hyvitetty tilillemme, lähetämme toimituksen sinulle välittömästi.