Viiniköynnösseppele pajunluonnolla Ø40cm

11,50 € *

Toimitus 24. tammikuu **

Tuotteen kuvausTuotteen kuvaus

Tämä viiniköynnösseppele, jossa on pajua luonnon väreissä, on loistava käsityötuote kaikille DIY-harrastajille, jotka haluavat luoda oman ovikoristeen. Seppele koostuu kokonaan hennoista viiniköynnöksen oksista, jotka on kudottu metallikehyksen ympärille ja lisäksi kääritty paksummilla pajunoksilla. Näin ollen VIANA-tuotesarjan luonnonseppele ei ole vain kaunis katsella, vaan myös erityisen vakaa - ihanteellinen perusta kaikenlaisten koristeideoiden toteuttamiselle.

Mitä ikinä sisällytätkin pajuseppeleeseen: Köynnösten kietoutuma kuljettaa koriste-elementtejäsi turvallisesti. Halutessasi pienet oksat kurkistavat käpyjen, kuusen oksien tai hedelmien välistä, mikä antaa sille ihanan luonnollisen ulkonäön. Talvella esimerkiksi pajuseppeleestä saa upean pohjan juhlavalle valaistukselle, kun siihen lisätään lämpimät LED-valot ja luodaan säteilevä oviseppele kotiisi. Keväinen seppele raikkaalla vehreydellä ja pienillä alkukukilla saa pöydänkoristeesi loistamaan pääsiäisen kunniaksi.

Luonnon väreissä oleva viiniköynnösseppele pajulla on ulkohalkaisijaltaan 40 senttimetriä ja sisähalkaisijaltaan noin 18 senttimetriä. Sen korkeus on noin 11 senttimetriä.


ulkohalkaisija: noin Ø40cm
sisähalkaisija: noin Ø34,5cm
korkeus: noin 9cm
Väri: Luonnonväri, ruskea
Materiaali: Puu
Määrä: 1 kpl


Artikkelinro.: 64104
Paino: 1,5 kg
Toimitus: 24. tammikuu **

lisää kohteiden kuvia

Viiniköynnösseppele pajunluonnolla Ø40cm
Viiniköynnösseppele pajunluonnolla Ø40cm
* Kaikki hinnat Sisältää 24 % Toimia Plus toimitus ja käsittely. Yliviivatut hinnat vastaavat edellistä hintaa.
** Paitsi ennakkomaksu. Heti kun laskun summa on hyvitetty tilillemme, lähetämme toimituksen sinulle välittömästi.