Viiniköynnösseppele pajulla Ø35cm luonnollista

8,05 € *

Toimitus 24. tammikuu **

Tuotteen kuvausTuotteen kuvaus

Köynnösseppele pajulla on ajaton koru luonnosta. Sen filigraaniset viiniköynnöksen oksat lepäävät tuskin näkyvän metallirungon päällä. Ulkopuolella koristeellinen seppele on kietoutunut hieman kevyempien pajunoksain ympärille. Tukeva, mutta samalla kevyt ja ilmava seppele on näin valmis koristeeksi.
Köynnöksestä valmistettu pöytäseppele voi näin ollen saada täysin erilaisia muotoja vuodenajasta riippuen, ja se on helposti uudelleenkäytettävissä: Erityisesti silkkikukkien avulla teet siitä kestävän kevätseppeleen, joka näyttää silti hyvin luonnolliselta. Pääsiäisenä voit lisätä kynttilöitä, munia ja pupuja. Muutamaa kuukautta myöhemmin filigraaniset viiniköynnöksen oksat tummassa, luonnollisessa värissään ovat ihana pohja syysseppeleelle!
Jos et nyt osaa päättää pöytäseppeleen, oviseppeleen tai seinäseppeleen välillä, sekään ei ole ongelma: viiniköynnösmateriaalista valmistettuja seppeleitä on saatavilla myymälässämme erikokoisia, joten löydät taatusti sopivan pohjan kaikille luonnonmateriaaleista valmistetuille luomuksille.
Pajunoksilla varustetun viiniköynnösseppeleen ulkohalkaisija on noin 35 senttimetriä ja sisähalkaisija noin 18 senttimetriä. Koristeellisen seppeleen korkeus vastaa noin 8,5 senttimetriä.

ulkohalkaisija: noin Ø35cm
sisähalkaisija: noin Ø35cm. Ø18cm
Korkeus: noin 8,5cm
Väri: Luonto
Materiaali: Köynnös, paju, metalli
Määrä: 1 kpl

Artikkelinro.: 64103
Paino: 1,4 kg
Toimitus: 24. tammikuu **

lisää kohteiden kuvia

Viiniköynnösseppele pajulla Ø35cm luonnollista
Viiniköynnösseppele pajulla Ø35cm luonnollista
* Kaikki hinnat Sisältää 24 % Toimia Plus toimitus ja käsittely. Yliviivatut hinnat vastaavat edellistä hintaa.
** Paitsi ennakkomaksu. Heti kun laskun summa on hyvitetty tilillemme, lähetämme toimituksen sinulle välittömästi.