Viiniköynnösseppele pajulla Ø25cm

5,05 € *

Toimitus 24. tammikuu **

Tuotteen kuvausTuotteen kuvaus

Tämän jalon tuotemerkin VIANA viiniköynnösseppeleen avulla saat eksklusiivisen perustuotteen, jonka avulla voit toteuttaa monia sisustusunelmia. Seppele on valmistettu luonnollisesta viiniköynnöksestä. Lisäksi paju pitää koristeellisen seppeleen koristeellisesti koossa ja luo eloisan korostuksen. Seppeleen aihio on todellinen kutsu luovaan työskentelyyn, ja siitä tulee yksilöllinen koristeellinen koru vain muutamalla askeleella.

Köynnösseppeleen avulla voit saada aikaan visuaalisen hitin ympäri vuoden koristelemalla sen kausittain yhä uudelleen. Koristeellinen seppele on ihanteellinen perusta seppeleen tekemiselle, ja se voidaan koristella upeasti monenlaisilla materiaaleilla. Orgaanisilla materiaaleilla, kuten sammalilla, narsisseilla, munankuorilla ja höyhenillä, voi luoda juhlavan pääsiäiskoristeen. Aseta lyhty pääsiäisseppeleen keskelle luomaan tunnelmallinen tausta. Tyylikkään ovikoristeen saa aikaan kiinnittämällä seppeleen yksinkertaisesti esimerkiksi juutista valmistettuun tukevaan koristenauhaan, ja pajunkoristetta voi käyttää upeasti modernina adventtiseppeleenä joulukoristeissa. Joka tapauksessa kuumaliimapistooli on hyvä olla käden ulottuvilla!

Viiniköynnöksen oksista valmistetun seppeleen aihion kokonaishalkaisija on noin 25 senttimetriä ja sisähalkaisija noin 9,5 senttimetriä. Seppeleen korkeus on noin 8 senttimetriä.


ulkohalkaisija: noin Ø25cm
sisähalkaisija:noin Ø9,5cm
korkeus:noin 8cm
Väri: Luonto
Materiaali: Köynnökset, paju
Määrä: 1 kpl
Valmistaja: Viana ®
Artikkelinro.: 64101
Paino: 1,2 kg
Toimitus: 24. tammikuu **

lisää kohteiden kuvia

Viiniköynnösseppele pajulla Ø25cm
Viiniköynnösseppele pajulla Ø25cm
* Kaikki hinnat Sisältää 24 % Toimia Plus toimitus ja käsittely. Yliviivatut hinnat vastaavat edellistä hintaa.
** Paitsi ennakkomaksu. Heti kun laskun summa on hyvitetty tilillemme, lähetämme toimituksen sinulle välittömästi.