Viiniköynnösseppele Ø20cm 10kpl

12,40 € *

1,55 € varten pala

Toimitus 24. tammikuu **

Tuotteen kuvausTuotteen kuvaus

Käytä tätä laadukasta köynnösseppelettä kukka-asetelmien ja kaikenlaisten seppeleen variaatioiden pohjana! Seppele koostuu monista hienoista ja ohuista viiniköynnöksen oksista, jotka on muodostettu ympyräksi ja sidottu. Reuna on hyvin kapea, mikä tarkoittaa, että voit lisätä lisää materiaalia, kuten kuusen oksia, sisalia tai sammalta, menettämättä seppeleen muotoa. Lisäksi pöytäseppeleen tapauksessa voit vielä täyttää sen sisäpuolen pylväskynttilällä tai ruukkukukalla.

Sinulla on siis mahdollisuus käyttää tätä pohjaa ja luoda kevätseppeleestä alkaen jouluseppeleeseen kaikkea sitä, mitä asiakkaasi juuri kyseiseen vuodenaikaan toivovat. Siitä voi myös valmistaa arvokkaan hautajaisseppeleen, jota voi käyttää joko surupäivinä, Pyhien sielujen päivänä ja kuolleiden sunnuntaina tai hautajaistilaisuudessa. Luonnollisten köynnösoksaiden ansiosta voit käyttää kokonaisuutta myös haudanpäällysteenä.

Köynnösseppele tarjotaan yhteensä 10 kappaleen sarjana. Kunkin seppeleen ulkohalkaisija on noin 20 senttimetriä ja sisähalkaisija noin 16 senttimetriä. Korkeus on noin 3 senttimetriä.


ulkohalkaisija: noin Ø20cm
sisähalkaisija: noin Ø20cm
sisähalkaisija: noin Ø20cm. Ø16cm
Korkeus: noin 3cm
Väri: Luonnollinen
Materiaali: Viiniköynnökset, metallilanka
Määrä: 10 kappalettaArtikkelinro.: 75616
Paino: 0,45 kg
Toimitus: 24. tammikuu **

lisää kohteiden kuvia

Viiniköynnösseppele Ø20cm 10kpl
Viiniköynnösseppele Ø20cm 10kpl
* Kaikki hinnat Sisältää 24 % Toimia Plus toimitus ja käsittely. Yliviivatut hinnat vastaavat edellistä hintaa.
** Paitsi ennakkomaksu. Heti kun laskun summa on hyvitetty tilillemme, lähetämme toimituksen sinulle välittömästi.