Viiniköynnösseppele Ø15cm 10kpl

5,85 € *

0,59 € varten pala

Toimitus 24. tammikuu **

Tuotteen kuvausTuotteen kuvaus

Käytä tätä köynnösseppelettä syys- ja jouluseppeleiden pohjana! Seppeleen pohja koostuu hienoimmista viiniköynnöksen oksista, jotka on puhdistettu ja säilötty. Niillä on vielä iho, eikä niitä ole värjätty, joten sinulla on edelleen tummanruskea luonnollinen väri. Monien toisiinsa sidottujen oksien ansiosta voit myös kiinnittää koristeen langalla, nastalla tai jopa puristimella. Voit siis tehdä tästä oksaseppeleestä esimerkiksi syysasetelman tai vaikka pienen pääsiäisseppeleen.

Voit tarjota valmiin teoksen asiakkaillesi pöytäseppeleenä, seinäseppeleenä tai jopa oviseppeleenä. Mutta myös hautajaiskoristeeksi tämä seppeleen pohja on sopiva, ja sitä voidaan käsitellä sammaleen, kuivattujen kukkien ja hautajaisnauhan kanssa hienostuneeksi muistomerkkijärjestelyksi. Koska rengas on valmistettu luonnonmateriaaleista, voit käyttää sitä myös arvokkaaseen hautakoristeeseen, joka voidaan jättää paikalleen hautajaisten jälkeen.

Köynnösseppele tarjotaan yhteensä 10 kappaleen sarjana. Kunkin seppeleen ulkohalkaisija on noin 15 senttimetriä ja sisähalkaisija noin 10 senttimetriä. Korkeus on noin 3 senttimetriä.


ulkohalkaisija: noin Ø15cm
sisähalkaisija: noin Ø15cm. Ø10cm
Korkeus: noin 3cm
Väri: Luonto
Materiaali: Köynnös, metallilanka
Määrä: 10 kpl
Koko: 10 kpl

Artikkelinro.: 75614
Paino: 0,45 kg
Toimitus: 24. tammikuu **

lisää kohteiden kuvia

Viiniköynnösseppele Ø15cm 10kpl
Viiniköynnösseppele Ø15cm 10kpl
* Kaikki hinnat Sisältää 24 % Toimia Plus toimitus ja käsittely. Yliviivatut hinnat vastaavat edellistä hintaa.
** Paitsi ennakkomaksu. Heti kun laskun summa on hyvitetty tilillemme, lähetämme toimituksen sinulle välittömästi.