Ruskea seppele pajuun / vihreä Ø40cm

11,60 € *

Toimitus 24. tammikuu **

Toimitetaan yleensä 24 tunnissa

Vain 3 jäljellä varastossa.

Tuotteen kuvausTuotteen kuvaus

Tämä vihreä pajuseppele on ihana perusta hienostuneelle pääsiäisseppeleelle, jonka voit ripustaa oveen tai ikkunaan tai asettaa pöydälle. Kuivatut pajunoksat on taidokkaasti nivottu toisiinsa, ja niitä täydentävät rehevät vihreät ruohonlehdet, jotka antavat seppeleelle raikkaan keväisen ilmeen. Vakauden takaa tukeva metallirunko, johon oksat on kiinnitetty ohuella langalla. Voit siis koristella seppeleen yksilöllisesti ja sovittaa sen pääsiäiskoristeluihisi.

Pajunoksien ja pajunoksien väliin mahtuu esimerkiksi puhallettuja vahamunia, värikkäitä silkkikukkia sekä puusta valmistettuja pupu- ja lintuhahmoja. Myös muut luonnonmateriaalit, kuten huopa, raffia ja olki, sopivat täydellisesti yhteen. Jos haluat maalaismaisemman kevätkoristeen, voit vaihtoehtoisesti koristella pajuseppeleen pehmeillä sammaleilla, oksien oksilla ja juuttinauhasta tehdyillä ruseteilla. Jälkimmäinen sopii myös seppeleen ripustamiseen. Jos kuitenkin haluat sijoittaa sen pöydälle pöydän koristeeksi, voit sijoittaa keskelle fiksun kevätasetelman tai lasin, jossa on suuri kynttilä. Muotoilumahdollisuudet ovat joka tapauksessa ihanan monipuoliset.

Pajuseppele on vakautettu tukevalla metallirungolla ja se on noin 8,5 senttimetriä korkea. Ulkohalkaisija on noin 40 senttimetriä ja sisähalkaisija noin 15 senttimetriä.


Ulkohalkaisija: n. Ø40cm
Sisähalkaisija: n. Ø15cm
Korkeus: n. Ø40cm. 8,5cm
Väri: Luonto, Vihreä
Materiaali: Paju, Metalli
Määrä: 1 kpl

Huomautus: Tuotekuvissa näkyvät lisävarusteet sekä koriste-esineet eivät ontarjoushintaan kuuluvia, ellei niitä ole erikseen mainittu.


Artikkelinro.: 63463
Paino: 0,5 kg
Toimitus: 24. tammikuu **

lisää kohteiden kuvia

Ruskea seppele pajuun / vihreä Ø40cm
Ruskea seppele pajuun / vihreä Ø40cm
Ruskea seppele pajuun / vihreä Ø40cm
* Kaikki hinnat Sisältää 24 % Toimia Plus toimitus ja käsittely. Yliviivatut hinnat vastaavat edellistä hintaa.
** Paitsi ennakkomaksu. Heti kun laskun summa on hyvitetty tilillemme, lähetämme toimituksen sinulle välittömästi.