Verkkosivustomme jatkuvan optimoinnin ja parhaan mahdollisen palvelun tarjoamiseksi käytämme evästeitä, mikäli suostut evästeiden käyttöön. Lisäinformaatio Olla samaa mieltä Hylkää


Pikari Antiikki Valkoinen Ø16,8cm K24,8cm

15,95 € *

Toimitus 5. lokakuu **

Toimitetaan yleensä 24 tunnissa

Vain 4 jäljellä varastossa.

Tuotteen kuvausTuotteen kuvaus

Tämä antiikkinen metallipikari valkoisena näyttää ihanan vintagea - ihanteellinen istutusastia kevätkoristeluun. Tämä metallinen ruukku levittää välimerellistä retrotunnelmaa kaikkialle, minne sen sijoitat. Apar-yksityiskohdat antavat tyylikkään ilmeen. Katso vain sisustusta: klassisen muotoisen amforan pohjaa koristavat säleet tai koristeilla vuoratut kahvat. Todella nuhjuiseksi istutusastian tekevät pinnassa näkyvät hankaumat ja naarmut, jotka tekevät siitä ikivanhan esineen klassisilta ajoilta.

Kuvittele, kuinka upealta Deco-kannu näyttää, kun istutat siihen keväisiä tulppaaneja tai narsisseja, jotka antavat hienon kontrastin päälle. Deko Pokal näyttää myös upealta, jos se varustetaan Välimeren alueelle tyypillisillä kasveilla, kuten mehikasveilla tai geraniumeilla. Deko Kelchiä voi tietysti käyttää myös kauniina pöydän koristeena ja laittaa astiaan tyypillisiä Välimeren hedelmiä, kuten sitruunoita tai oliivin oksia. Näin syntyy hetkessä trendikäs maalaistalon sisustus, jossa on merellistä tunnelmaa.

Valkoisen antiikkisen näköisen metallimaljan halkaisija on astian yläosassa noin 16,8 senttimetriä; pohjan halkaisija on noin 13,5 senttimetriä. Kahden kahvan kanssa noin 24,8 senttimetriä korkea astia on noin 25 senttimetriä leveä. Ruukun syvyys on noin 15,8 senttimetriä. Kun istutat, varmista, että astia on vuorattu kasvifoliolla seisovan veden välttämiseksi.


Halkaisija (astia): noin. Ø16,8cm
Halkaisija (pohja): n. Ø13,4cm
Korkeus: n. 24,8cm
Syvyys (astia): n. 15,8cm
Leveys kahvojen kanssa: n. 25cm
Väri: Valkoinen, Punainen, Harmaa
Materiaali: Metalli
Määrä: 1 kpl


Huomautus: Tuotekuvissa näkyvät lisävarusteet ja koriste-esineet eivät ei ole osa tuotetarjousta, ellei niitä ole nimenomaisesti mainittu.

Huomaa: Tämä tuote on valmistettu sinkitystä, jälkikäsitellystä teräslevystä. Tästä syystä emme voi taata, että astia on 100 % ruostumaton ja 100 % vedenpitävä.


.
Tuotenro: 64338
Paino: 1,2 kg
Toimitus: 5. lokakuu **

lisää kohteiden kuvia

Pikari Antiikki Valkoinen Ø16,8cm K24,8cm
Pikari Antiikki Valkoinen Ø16,8cm K24,8cm
Pikari Antiikki Valkoinen Ø16,8cm K24,8cm
* Kaikki hinnat Sisältää 24 % Toimia, Plus toimitus ja käsittely Yliviivatut hinnat vastaavat edellistä hintaa.
** Paitsi ennakkomaksu. Heti kun laskun summa on hyvitetty tilillemme, lähetämme toimituksen sinulle välittömästi.