Verkkosivustomme jatkuvan optimoinnin ja parhaan mahdollisen palvelun tarjoamiseksi käytämme evästeitä, mikäli suostut evästeiden käyttöön. Lisäinformaatio Olla samaa mieltä Hylkää


Metallinen pikari musta Ø15cm K15cm

6,20 € *

Toimitus 5. lokakuu **

Toimitetaan yleensä 24 tunnissa

Vain 2 jäljellä varastossa.

Tuotteen kuvausTuotteen kuvaus

Optinen jalokivi on tämä VIANA-tuotesarjan koristeellinen pikari. Astia on vapaasti mallinnettu historiallisesta amforasta, ja se sitoo katsojan katseen tyylikkään ulkonäkönsä kautta. Deco-kasviastian mustassa värityksessä on kevyt valkoinen pesu, joka korostaa antiikkista tyyliä entistäkin kauniimmin.


Luo visuaalinen katseenvangitsija istuttamalla decoastiaan tuoretta vihreyttä tai varustamalla se taiteellisilla kukka-asetelmilla. Tarvitset vain pistokasvaahtoa ja kuivattuja kukkia. Järjestelystä tulee erityisen hienostunut, jos lisäät siihen lisävarusteita, kuten helminauloja ja koristenauhoja. Tällaiselle korulle, jossa on historiallista henkeä, se saa olla hieman ylenpalttisempi! Tätä varten tarjoamme sinulle laajan valikoiman lisävarusteita valikoimastamme. Aseta taideteos upeaksi pöydänkoristeeksi juhlapöytään ja anna vieraidesi ihmetellä.


Mustan värisen metallipikarin halkaisija on yläreunasta noin 15 senttimetriä, pohjan halkaisija on noin 8,5 senttimetriä. Korkeus on noin 15 senttimetriä. Kun istutat, muista vuorata astia kasvipeitteellä ja vältä seisovaa vettä.


Halkaisija (astia):noin Ø15cm
Halkaisija (pohja): noin Ø8,5cm
Korkeus: noin Ø8,5cm
Korkeus: noin Ø8,5cm
Korkeus: noin Ø8,5cm. 15cm
Väri: Musta
Materiaali: Metalli
Määrä: 1 kpl

Huomaa: Tuote on valmistettu sinkitystä teräslevystä, jälkikäsitelty. Tästä syystä emme voi taata, että astia on 100 % ruostumaton ja 100 % vedenpitävä.


Tuotenro: 89236
Paino: 0,4 kg
Toimitus: 5. lokakuu **

lisää kohteiden kuvia

Metallinen pikari musta Ø15cm K15cm
* Kaikki hinnat Sisältää 24 % Toimia, Plus toimitus ja käsittely Yliviivatut hinnat vastaavat edellistä hintaa.
** Paitsi ennakkomaksu. Heti kun laskun summa on hyvitetty tilillemme, lähetämme toimituksen sinulle välittömästi.