Verkkosivustomme jatkuvan optimoinnin ja parhaan mahdollisen palvelun tarjoamiseksi käytämme evästeitä, mikäli suostut evästeiden käyttöön. Lisäinformaatio Olla samaa mieltä Hylkää


Metallinen amfora, kasvimuki, pikari kahvoilla Ø12,5cm K15cm

7,60 € *

Toimitus 5. lokakuu **

Tuotteen kuvausTuotteen kuvaus

Pieni kahvallinen pikari tekee vaikutuksen yksinkertaisuudellaan ja antiikkisella vintage-ilmeellään. Tyylikkäästi muotoillussa metallisessa amforassa on kaksi sivussa olevaa, hieman kaarevaa kahvaa. Metalliastian pinnassa on vihertävän beige karkea patina. Näyttää siis siltä, että amfora on täysin vihreän ja ruosteen peitossa, ja näyttää siltä, että metallinen pikari on peräisin menneiltä ajoilta.

Metallinen pikari on koristeellinen kuppi ja istutusastia samassa. Voit käyttää maalaismaista koristeellista maljaa istutusastiana tai istutukseen. Istutusmalja sopii myös pienille kukka-asetelmille ja tekokasveille. Aseta istutuskuppi aina foliolla, jos haluat kastella sisällön.

Jos haluat koota kauniita maalaistyylisiä koristeasetelmia pöydän koristeeksi tai puutarhan koristeeksi, löydät valikoimastamme monia muita metallikoristeita kuin suositun Shabby Chicin kasviastian.

Huomaa: Tämä tuote on valmistettu sinkitystä, jälkikäsitellystä teräslevystä. Emme voi tästä syystä taata, että astia on 100 % lujatekoinen, sekä 100 % vedenpitävä.


Kokonaiskorkeus: n.15cm
Leveys: noin 15,5cm
Kasvin syvyys: n. 9cm
Halkaisija istutusastia: noin Ø12,5cm
Halkaisija pohja: n... Ø9,5cm
Väri: Sammalenvihreä, Beige, Musta
Materiaali: Metalli
Määrä: 1 kpl/ltk
Tuotenro: 12500
Paino: 0,59 kg
Toimitus: 5. lokakuu **

lisää kohteiden kuvia

Metallinen amfora, kasvimuki, pikari kahvoilla Ø12,5cm K15cm
Metallinen amfora, kasvimuki, pikari kahvoilla Ø12,5cm K15cm
* Kaikki hinnat Sisältää 24 % Toimia, Plus toimitus ja käsittely Yliviivatut hinnat vastaavat edellistä hintaa.
** Paitsi ennakkomaksu. Heti kun laskun summa on hyvitetty tilillemme, lähetämme toimituksen sinulle välittömästi.