Verkkosivustomme jatkuvan optimoinnin ja parhaan mahdollisen palvelun tarjoamiseksi käytämme evästeitä, mikäli suostut evästeiden käyttöön. Lisäinformaatio Olla samaa mieltä Hylkää


Lämpökynttilälasikupin viljelijän hopea K11cm

6,55 € *

Toimitus 5. lokakuu **

Tuotteen kuvausTuotteen kuvaus

Tämä laatumerkki VIANA:n teelamppulasi on ainutlaatuinen koru vintage-muotoilussa. Antiikkisen pikarin muotoinen lyhty sopii erinomaisesti erityisesti hämärään tunnelmaan ja kodikkaisiin hetkiin. Kauniit yksityiskohdat, kuten hienot urat valkoisella pesulla, koristeellinen hopeinen reunus ja viehättävä maatilan hopea sisällä, tekevät teelamppupurkista loistavan ja tekevät siitä kauniin kodin lisävarusteen trendikkään shabby chicin merkeissä. Niin sanottu maanviljelijähopea on hopeapinnoite, joka on jo paikoin kulunut, jolloin syntyy mielenkiintoinen antiikkinen ilme. Kuinka ihanasti kynttilänvalo luultavasti loistaa herkän kuvion läpi ja loihtii tunnelmaan viehättävän valonleikin!

Sijoita se esimerkiksi kauniisti koristellulle pöydälle yhdessä herkkien kukka-asetelmien kanssa. Ruusukimput romanttiseen shabby chic -tyyliin ja hienosta virkatusta pitsistä valmistettu pöytäjuoksija ovat erityisen hienoja. Näin syntyy paitsi jokapäiväinen pöydän koriste, myös kiehtovan kaunis hääkoriste vintage-lookissa. Katso kerran tuotevalikoimastamme, siellä meillä on valmiina muitakin muotoja ja kokoja näistä erikoisista teelasilaseista ja lyhdyistä, joita voi ihanasti yhdistellä keskenään!

Siitä noin 11 senttimetriä korkea teelasilasi kupin muodossa, halkaisijaltaan noin 7,5 senttimetriä. Kynttilänpidike sopii tavallisille teevaloille.


Halkaisija: n. Ø7.5cm
Korkeus: n. 11cm
Väri: Hopea, Valkoinen
Materiaali: Lasi, Metalli
Määrä: 1 kpl


Huomautus: Tuotekuvissa esitetyt tarvikkeet ja koriste-esineet eivät kuulu tuotetarjoukseen, ellei niitä ole nimenomaisesti mainittu.

Tuotenro: 64624
Paino: 0,2 kg
Toimitus: 5. lokakuu **

lisää kohteiden kuvia

Lämpökynttilälasikupin viljelijän hopea K11cm
Lämpökynttilälasikupin viljelijän hopea K11cm
Lämpökynttilälasikupin viljelijän hopea K11cm
* Kaikki hinnat Sisältää 24 % Toimia, Plus toimitus ja käsittely Yliviivatut hinnat vastaavat edellistä hintaa.
** Paitsi ennakkomaksu. Heti kun laskun summa on hyvitetty tilillemme, lähetämme toimituksen sinulle välittömästi.