Verkkosivustomme jatkuvan optimoinnin ja parhaan mahdollisen palvelun tarjoamiseksi käytämme evästeitä, mikäli suostut evästeiden käyttöön. Lisäinformaatio Olla samaa mieltä Hylkää


Kuppikulho vintage kerma Ø15cm H13.5cm

10,30 € *

Toimitus 5. lokakuu **

Tuotteen kuvausTuotteen kuvaus

Kaunis katseenvangitsija, jota voi käyttää monin tavoin! Tämä jalon tuotemerkin VIANA muotoinen pikarikulho on romanttisen shabby chicin hengessä. Todellisesta vintage-rakkaudesta eivät todista ainoastaan selvästi nostalginen muotoilu kiemurtelevine kahvoineen, viehättävä pohja ja etupuolen koristeet, vaan myös kermanvalkoinen väritys, joka on jo paikoin hieman kulunut!


Metallimaljassa näyttävät erityisen viehättäviltä esimerkiksi joulukoristeeksi tarkoitetut kukka-asetelmat tai talviset oksat. Huomaamattomalla valojousella asetat lisäksi juhlavaa charmia. Huomaamme, että kulhoon, mutta myös tallentaa pieniä asioita, kulhona tuoksuva potpourri tai yksinkertaisesti puhdas kuin upea pöydän koristelu on ehdottomasti näkemisen arvoinen!


Pikarikulhon halkaisija on noin 15 senttimetriä ja korkeus 13,5 senttimetriä.Korkeus: n. 13,5cm
Halkaisija: n. Ø15cm
Väri: Kermanvärinen
Materiaali: Metalli
Määrä: 1 kpl


Huomaa: Tuote on valmistettu galvanoidusta, jälkikäsitellystä teräslevystä. Tästä syystä emme voi taata, että astia on 100 % ruostumaton ja 100 % vedenpitävä.


Tuotenro: 66278
Paino: 0,6 kg
Toimitus: 5. lokakuu **

lisää kohteiden kuvia

Kuppikulho vintage kerma Ø15cm H13.5cm
Kuppikulho vintage kerma Ø15cm H13.5cm
* Kaikki hinnat Sisältää 24 % Toimia, Plus toimitus ja käsittely Yliviivatut hinnat vastaavat edellistä hintaa.
** Paitsi ennakkomaksu. Heti kun laskun summa on hyvitetty tilillemme, lähetämme toimituksen sinulle välittömästi.