Verkkosivustomme jatkuvan optimoinnin ja parhaan mahdollisen palvelun tarjoamiseksi käytämme evästeitä, mikäli suostut evästeiden käyttöön. Lisäinformaatio Olla samaa mieltä Hylkää


Kuppi antiikkivalkoinen Ø14cm K21cm

12,65 € *

Toimitus 5. lokakuu **

Tuotteen kuvausTuotteen kuvaus

Tämä valkoinen maalaismainen kuppi näyttää menneiltä ajoilta ja on siksi loistava istutusastia suositun Shabby Chicin ystäville. Keinotekoisesti luotujen maalipurseiden, naarmujen ja ruosteenjälkien ansiosta koristeellinen astia näyttää siltä, että se on jo kokenut paljon ja on nyt muutettu häikäilemättömästi sisustusesineeksi. Siihen vaikuttavat myös erityiset yksityiskohdat, kuten klassisen muotoisen amforan jalkaa koristavat säleet tai koristeilla vuoratut kahvat.

Asuta antiikkipikariin vaan yksinkertaisesti keväisiä koristekukkia, kuten tulppaaneja tai narsisseja. Oletettavasti antiikkisen kannun ja tuoreen vihreyden kontrasti koristaa kotiasi ihanasti. Tietenkin maljaa voidaan käyttää myös kauniina pöydän koristeena. Kuvittele, miten metallinen pikari koristaa pöytääsi, kun olet kutsunut Välimeren juhliin. Näin voit lisätä hieman merellistä tunnelmaa maalaistalon sisustukseen.

Valkoisen antiikkisen metallipikarin halkaisija on noin 14 senttimetriä astian yläreunassa; pohjan halkaisija on noin 11,5 senttimetriä. Kahden kahvan kanssa astia on noin 21 senttimetriä korkea ja noin 22 senttimetriä leveä. Ruukun syvyys on noin 14 senttimetriä. Kun istutat, varmista, että astia on vuorattu kasvifoliolla seisovan veden välttämiseksi.


Halkaisija (astia): n. Ø14cm
Halkaisija (pohja): n. Ø11.5cm
Korkeus: n. 21cm
Syvyys (astia): n. 14cm
Leveys kahvojen kanssa: n. 22cm
Väri: Valkoinen, Punainen, Harmaa
Materiaali: Metalli
Määrä: 1 kpl

Huomautus: Tuotekuvissa näkyvät lisävarusteet ja koriste-esineet eivät kuulu tuotetarjontaan, ellei niitä ole erikseen mainittu.

Huomautus: Tuote on valmistettu galvanoidusta, jälkikäsitellystä teräslevystä. Tästä syystä emme voi taata, että astia on 100 % ruosteeton ja 100 % vesitiivis.

Tuotenro: 64336
Paino: 0,6 kg
Toimitus: 5. lokakuu **

lisää kohteiden kuvia

Kuppi antiikkivalkoinen Ø14cm K21cm
Kuppi antiikkivalkoinen Ø14cm K21cm
Kuppi antiikkivalkoinen Ø14cm K21cm
* Kaikki hinnat Sisältää 24 % Toimia, Plus toimitus ja käsittely Yliviivatut hinnat vastaavat edellistä hintaa.
** Paitsi ennakkomaksu. Heti kun laskun summa on hyvitetty tilillemme, lähetämme toimituksen sinulle välittömästi.