Verkkosivustomme jatkuvan optimoinnin ja parhaan mahdollisen palvelun tarjoamiseksi käytämme evästeitä, mikäli suostut evästeiden käyttöön. Lisäinformaatio Olla samaa mieltä Hylkää


Kupin kulho vintage vihreä Ø15cm K14cm

10,30 € *

Toimitus 5. lokakuu **

Tuotteen kuvausTuotteen kuvaus

Nostalgian taikaa henkivä, jalon VIANA-merkin erottuva metallikulho esittäytyy sinulle tässä. Antiikkisen pikarin muotoilu, jossa on ulkoneva pohja, koristeelliset kahvat ja koristeet, saa jokaisen vintage-rakastajan sydämeen heti hurmion. Jälkeenpäin levitetyt käytön jäljet ja lievä vihreä sävy saavat pikarikulhon näyttämään siltä, kuin se olisi ollut niin muutaman vuoden kyttyrässä.


Tällainen ihastuttava metallikoriste sopii mitä moninaisimpiin koristeisiin. Esimerkiksi erityisen hienot kukka-asetelmat tuoreista tai kuivatuista kukista sopivat siihen. Tai voit yksinkertaisesti laittaa siihen keinotekoisen puksipuun pallon. Tämä luo nopeasti viehättävän pöydän koristeen. Myös tuoksuva potpourri onnistuu erinomaisesti metallikulhossa!


Saat vintage-lookissa olevan pikarikulhon, jonka halkaisija on noin 15 senttimetriä ja korkeus 14 senttimetriä.Korkeus: n. 14cm
Halkaisija: n. Ø15cm
Väri: Vihreä
Materiaali: Metalli
Määrä: 1 kplHuomaa: Tuote on valmistettu galvanoidusta, jälkikäsitellystä teräslevystä. Tästä syystä emme voi taata, että astia on 100 % ruostumaton ja 100 % vedenpitävä.


.
Tuotenro: 66269
Paino: 0,6 kg
Toimitus: 5. lokakuu **

lisää kohteiden kuvia

Kupin kulho vintage vihreä Ø15cm K14cm
Kupin kulho vintage vihreä Ø15cm K14cm
* Kaikki hinnat Sisältää 24 % Toimia, Plus toimitus ja käsittely Yliviivatut hinnat vastaavat edellistä hintaa.
** Paitsi ennakkomaksu. Heti kun laskun summa on hyvitetty tilillemme, lähetämme toimituksen sinulle välittömästi.