Verkkosivustomme jatkuvan optimoinnin ja parhaan mahdollisen palvelun tarjoamiseksi käytämme evästeitä, mikäli suostut evästeiden käyttöön. Lisäinformaatio Olla samaa mieltä Hylkää


Kupin kulho antiikkivihreä Ø13cm K11,5cm

10,15 € *

Toimitus 5. lokakuu **

Tuotteen kuvausTuotteen kuvaus

Tyylikäs kupin muotoinen kulho on todellinen helmi kaikille Shabby Chicin ystäville. Kevytmetallista valmistettuun kuppiin tehtiin antiikkipatina vihreällä värillä, jotta siitä saatiin hieman sään vaikutuksesta sammaloitunut kuva. Tahalliset iän merkit ja nostalginen muotoilu antavat kulholle hyvin yksilöllisen viehätyksen. Pinta ja muoto kontrastoivat täydellisesti keskenään ja varmistavat, että pikarikulho voidaan integroida saumattomasti mihin tahansa ympäristöön.


Ihmeellisesti kulho soveltuu esimerkiksi pähkinöiden tarjoiluun joulukoristeluun. Lisäksi se toimii tyylikkäänä kohokohtana erilaisille sisustusideoille. Täytä pinta esimerkiksi sammalella ja laita siihen jaloja peilimarjoja! Tai istuta pieniä mehikasveja metallikulhoon! Kuppi on viehättävä näky joko pöydän koristeena tai pienten sivupöytien tai konsolien koristeena.


Saat jalon VIANA-merkin pikarikulhon, jonka halkaisija on noin 13 senttimetriä ja korkeus 11,5 senttimetriä.


Korkeus: noin 11,5cm
Halkaisija: noin. Ø13cm
Väri: Vihreä
Materiaali: Metalli
Määrä: 1 kplHuomaa: Tuote on valmistettu galvanoidusta, jälkikäsitellystä teräslevystä. Tästä syystä emme voi taata, että astia on 100 % ruostumaton ja 100 % vedenpitävä.


Tuotenro: 66277
Paino: 0,3 kg
Toimitus: 5. lokakuu **

lisää kohteiden kuvia

Kupin kulho antiikkivihreä Ø13cm K11,5cm
Kupin kulho antiikkivihreä Ø13cm K11,5cm
* Kaikki hinnat Sisältää 24 % Toimia, Plus toimitus ja käsittely Yliviivatut hinnat vastaavat edellistä hintaa.
** Paitsi ennakkomaksu. Heti kun laskun summa on hyvitetty tilillemme, lähetämme toimituksen sinulle välittömästi.