Verkkosivustomme jatkuvan optimoinnin ja parhaan mahdollisen palvelun tarjoamiseksi käytämme evästeitä, mikäli suostut evästeiden käyttöön. Lisäinformaatio Olla samaa mieltä Hylkää


Kupin kulho antiikki kulta soikea 42cm K28cm

36,90 € *

Toimitus 5. lokakuu **

Tavarat järjestetään uudelleen

Vain 0 jäljellä varastossa.

Tuotteen kuvausTuotteen kuvaus

Tämä runsas, laajahkon pikarin tyylinen kulho antaa koristeellisille asetelmille erityisen ilmeen. Jo muotoilu on jotakin erityistä - näyttää siltä kuin soikea kulho istuisi koristeellisen jalan päällä. Hieman ylöspäin kääntynyt reunus ja pintarakenteen luonnollisesti tarkoituksellinen makulointi ovat kauniita yksityiskohtia, jotka näyttävät ihanan tyylikkäiltä mattapintaisessa kultaisessa antiikkipinnoitteessa. Tyylikkäässä muotoilussa on kaksi sivukahvaa, jotka ovat yhtä kauniita kuin hyödyllisiä ja joiden avulla voit helposti asettaa pikarikulhon uudelleen.

Edokas ruukku tarjoaa monipuolisten suunnittelumahdollisuuksien näyttämönä paljon tilaa luoville ideoille. Erityisesti taiteellisten kukka-asetelmien kanssa kulho saa upean ulkonäön. Käytä pohjana pistokemassaa, jonka sitten varustat kukilla, eksoottisilla esineillä ja lisävarusteilla.


Saat kuppikulhon, jonka mitat ovat noin 42 x 26,5 senttimetriä ja korkeus 28 senttimetriä.


Korkeus:noin 28cm
Mitat:noin. 42cm x 26.5cm
Väri: Kulta
Materiaali: Metalli
Määrä: 1 kpl

Huomaa: Tuote on valmistettu galvanoidusta, jälkikäsitellystä teräslevystä. Tästä syystä emme voi taata, että astia on 100 % ruostumaton ja 100 % vedenpitävä.


.
Tuotenro: 66345
Paino: 1,4 kg
Toimitus: 5. lokakuu **

lisää kohteiden kuvia

Kupin kulho antiikki kulta soikea 42cm K28cm
Kupin kulho antiikki kulta soikea 42cm K28cm
* Kaikki hinnat Sisältää 24 % Toimia, Plus toimitus ja käsittely Yliviivatut hinnat vastaavat edellistä hintaa.
** Paitsi ennakkomaksu. Heti kun laskun summa on hyvitetty tilillemme, lähetämme toimituksen sinulle välittömästi.