Verkkosivustomme jatkuvan optimoinnin ja parhaan mahdollisen palvelun tarjoamiseksi käytämme evästeitä, mikäli suostut evästeiden käyttöön. Lisäinformaatio Olla samaa mieltä Hylkää


Kukka amphora Ø28cm patina

59,40 € *

59,40 € varten pala

Toimitus 5. lokakuu **

Toimitetaan yleensä 24 tunnissa

Vain 1 jäljellä varastossa.

Tuotteen kuvausTuotteen kuvaus

Jos etsit omaperäistä metallista koristetta puutarhaan, valitse tämä ruosteinen kukka-amfora! Tämä alkuperäinen puutarhakoriste on valmistettu kokonaan metallista, ja se on pinnoitettu ruosteella valvotuissa olosuhteissa. Yhdessä kaarevien kahvojen ja antiikin Rooman amforan mallin mukaisen muotoilun kanssa kukkaruukku näyttää hyvin maalaismaiselta ja antaa puutarhan sisustukselle viehättävän viehätyksen!

Voit käyttää metalliämpäriä istutusastiana tai suoraan kasviastiana ja luoda luovan kukka-asetelman. Tuoreiden kukkien ja antiikkisen kukkaruukun välinen kontrasti näyttää erityisen modernilta ja tekee tyylikkäästä amforasta visuaalisen kohokohdan puutarhassasi! Voit myös jättää antiikkisen istutusastian tuulen ja sään armoille, sillä hieno ruostekerros suojaa myös muuta metallista koristetta säältä. Jopa talvella ilman istutusta metalliamfora näyttää upealta, ja sitä voi jopa korostaa rakkaudellisesti valonjohdolla.

Ruosteinen kukka-amfora toimitetaan yhtenä kappaleena, ja se on valmistettu kokonaan raskaasta, valurautaisesta metallista. Metalliastia on noin 25 senttimetriä korkea ja noin 40 senttimetriä leveä. Aukon ulkohalkaisija on noin 28 senttimetriä ja sisähalkaisija noin 16 senttimetriä. Jalanjälki on kooltaan noin 11 x 11 senttimetriä.

Korkeus:
noin 25cm
Leveys: noin 40cm
ulkohalkaisija:
noin Ø28cm
sisähalkaisija:
noin Ø16cm
pinta:
noin Ø16cm
pinta:
noin. 11cm x 11cm
Väri: Ruoste
Materiaali: Metalli, hallitusti ruostunut
Määrä: 1 kpl

Huomaa: Tuote on valmistettu galvanoidusta, jälkikäsitellystä teräslevystä. Tästä syystä emme voi taata, että astia on 100 % ruostumaton ja 100 % vedenpitävä.


Tuotenro: 048306-000-712
Paino: 7 kg
Toimitus: 5. lokakuu **

lisää kohteiden kuvia

Kukka amphora Ø28cm patina
Kukka amphora Ø28cm patina
* Kaikki hinnat Sisältää 24 % Toimia, Plus toimitus ja käsittely Yliviivatut hinnat vastaavat edellistä hintaa.
** Paitsi ennakkomaksu. Heti kun laskun summa on hyvitetty tilillemme, lähetämme toimituksen sinulle välittömästi.