Koristesulat, koristeelliset riipukset, metallisulat, hajakoriste pronssinvärinen L8cm 10kpl.

6,40 € *

0,64 € varten pala

Toimitus 11. joulukuu **

Tuotteen kuvausTuotteen kuvaus

Pienet koristeelliset höyhenet ovat ihania koristeellisia riipuksia, joita voidaan käyttää moniin eri tarkoituksiin käsityöideoissa tai koristeellisina riipuksina eri tilaisuuksiin. Rustiikkisen pronssin sävyiset metalliset höyhenet sopivat pöydän koristeeksi, mutta ne voi myös ihanasti sitoa tai ripustaa kahden reiän kautta, jotka ovat molemmissa päissä.

Vetämällä langan tai koristenauhan höyhenien läpi koristelua varten voit loihtia herkkiä seppeleitä tai kuusen riipuksia joulukuusen koristeluun hetkessä. Mutta ripustettavat höyhenet ovat myös ihania korujen valmistukseen tai lahjatarroiksi!

Mutta riippusulat eivät ole vain ihana koriste-esine joulukoristeisiin. - Metalliset höyhenet sopivat upeasti myös hääkoristeeksi tai ristiäisiin.

Luo niistä ihania koristeita, kuten unisieppareita lastenhuoneeseen ja kauniita tuulikelloja puutarhan koristeeksi. Tai käytä höyheniä syksyisissä koristeasetelmissa tai pääsiäisen ja adventin floristisissa paloissa.

Vianan pronssisävyiset höyhenriipukset tulevat 10 kappaleen sarjassa, ja ne voidaan myös yhdistää hyvin harmonisesti valikoimamme hopeanvärisen vaihtoehdon kanssa!

Huomautus:Tuotekuvissa näkyvät lisävarusteet sekä koriste-esineet eivät kuulu tuotetarjoukseen, ellei niitä ole nimenomaisesti mainittu.

Koko (L×S): noin. 8×3cm
Paksuus: noin 0.4cm
Väri: pronssi
Materiaali: metalli
Tuotesarja: VIANA
Määrä: 10 kpl sarjassa.
Valmistaja: Viana ®
Artikkelinro.: 01884
Paino: 0,4 kg
Toimitus: 11. joulukuu **

lisää kohteiden kuvia

Koristesulat, koristeelliset riipukset, metallisulat, hajakoriste pronssinvärinen L8cm 10kpl.
Koristesulat, koristeelliset riipukset, metallisulat, hajakoriste pronssinvärinen L8cm 10kpl.
* Kaikki hinnat Sisältää 24 % Toimia Plus toimitus ja käsittely. Yliviivatut hinnat vastaavat edellistä hintaa.
** Paitsi ennakkomaksu. Heti kun laskun summa on hyvitetty tilillemme, lähetämme toimituksen sinulle välittömästi.